Camper ophalen

Door Bernadet Gelinck - A long time ago

Na vanochtend wederom op zijn amerikaans gegeten te hebben (jawel….. donuts), gingen we uitchecken. We moesten om 13.00 uur bij Cruise America zijn om onze camper op te halen.
Om 11 uur uitgecheckt en toen met z’n allen en koffers/tassen op weg naar de ingang van ons hotel voor een taxi. We dachten misschien nog tijd nodig hebben voordat er een taxi voor ons vijven zou zijn, maar deze werd gewoon uit de wachtende rij gehaald.

We waren dus om 11.30 uur i.p.v. 13.00 uur al bij Cruise America. Toen we ons meldden werd gevraagd of wij de video bekeken hadden. Na een bevestiging van onze kant dat wij deze inderdaad gezien hadden, konden we direct meelopen naar de camper. We kregen een bijna nieuwe camper mee die nog maar 8000 mijl op de teller heeft staan. Ook van binnen ziet alles er netjes uit. Om 12.30 uur waren we dus al aan het rijden. Dat was even wennen. Het remmen verliep nog niet geheel vlekkeloos. Iedere keer als we moesten remmen, vlogen we met z’n allen naar voren in de gordels, borden die heen en weer schoven. De remmen van de camper werken dus zeer goed.
Toen op zoek naar een Walmart voor de eerste boodschappen. Alles is hier groot, jerrycans melk, potten jam / pindakaas e.d. Per 2 artikelen kregen we 1 plastic tasje, dus met tientallen plastic tasjes gingen we naar de camper om alles in de camper te pakken.
Daarna nog even tanken. Ook een leuke onderneming en daarna op weg naar onze eerste overnachting in Mesquite.
Bij RV park Dessert Skies aangekomen konden we de camper op de plek zetten en hebben Jorn en Mart nog even gezwommen. ’s Avonds nog even de camper ingericht en toen was het tijd om lekker te gaan slapen.               

Reacties

Jolanda en Fionda A long time ago

Nog heel veel plezier!! Foto's!!

Jolanda en Fionda A long time ago

Nog heel veel plezier!! Foto's!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.