17 juli : Monument Valley

Door Geertje Folkers - 18-07-15 05:28

Vanmorgen vroeg in het bakbeest gesprongen voor de volgende stop….Monument Valley. De hele weg er naar toe loopt door een Navajo Reservaat, het is een verlaten gebied met af en toe een eenzame caravan….

De boodschappen leverden ook een probleem op, in het hele reservaat wordt geen alcohol verkocht en het bier was op !!! We zijn dus dóor Monument Valley gereden naar het plaatsje Mexican Hat, dat ligt net over de grens in Utah en daar was wel bier te koop….pfffff….

Vervolgens terug gereden naar de campground….we hebben weer een prachtige plek !!

Het is hier adembenemend mooi, de rode bergen en rotsformaties zijn prachtig, onze camping ligt er midden tussenin….zie foto’s….

De bbq staat al weer op te warmen, morgen gaan we een tocht van 2,5 uur maken tussen de rotsen onder leiding van een Navajo-indiaan, met een huurauto, en zeker met een RV, mag je daar niet komen…..

Ik ga zo direct even bij wc’s zitten, kijken of de wifi werkt…

We verheugen ons enorm op de ontmoeting met Bas en Jo, ondanks dat het hartstikke gezellig is met z’n zessen ( we hebben nog opmerkelijk weinig ruzie gemaakt), is het toch heerlijk even en paar bekenden tte zien.

Reacties

Jolanda 18-07-15 05:47

Geniet met grote teugen van je berichten - grandioos hoe jullie dit allemaal zo doen :-). Ik benoem jullie bij deze ere-Amerikanen! Bas en ik zijn nu de tassen aan het pakken - zoals altijd veels te weinig plek op die motors voor alles dat we onderweg (misschien) nodig hebben. We vertrekken morgenochtend, nog niet helemaal zeker welke richting op, we laten ons door het weerbericht inspireren (dwz niet richting eventuele hoosbuien). Tot maandag bij Bryce Canyon! Blij te horen dat jullie de bier vooraden serieus bijhouden!

Marijke 18-07-15 10:11

Goed dat jullie een huurauto nemen want toen wij er waren hebben we menig auto zien stranden om naar boven te komen. Het alcohol probleem herken ik. Dacht dat root beer een alternatief was maar bleek helaas alleen maar cola te zijn. Heb je nog wat eigen gemaakte sieraden gekocht van de Navajo indianen? Geniet van het adembenemende uitzicht van Monument Valley!!!

Wendie 18-07-15 13:06

Gaaf om dit allemaal te lezen, een stuk geschiedenis van de Navajo indianen hoe zij leven. Wat een mooi land. Wacht op jullie volgende belevingen geweldig!! Ik zag dat ik wat verkeerd gedaan heb?? Kreeg melding dat ik mezelf van de lijst afgehaald heb niet de bedoeling maar ik heb de link nog dus ik kan jullie nog volgen. Groetjes Wendie.

Romain 18-07-15 14:39

Schitterende foto's en heel leuke teksten! Jullie zien er nog niet Amerikaans dik uit. Vreemd dat er zo weinig andere toeristen zijn op die campings, terwijl het zo'n prachtige omgeving is. Die wagen is inderdaad belachelijk groot, maar gelukkig zijn de wegen ruim, recht en leeg. Blijf genieten!

Pauline 18-07-15 15:33

Geweldig om jullie te volgen op deze manier en hoe geweldig jullie het hebben, top. Ik kijk alweer uit naar je nieuwe berichtje. Kus

Carla 18-07-15 16:10

Leuk om jullie roadtrip op deze manier mee te beleven. Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben. En we krijgen gelijk wat tips voor onze reis volgende maand. Altijd handig. Zoals dat stadje aan de Route 66 en eerst bier en wijn halen voordat we naar monument valley rijden. Ik hoop trouwens niet dat alle restaurants zo duur zijn als het steakhouse waar jullie waren anders zitten we op zwart zaad als we terugkomen😟

Geertje Folkers 18-07-15 18:39

Car, we zijn pas 1 keer 's-avonds uit eten geweest dus ik weet niet oof dit normaal is...moest wel gelijk aan jullie denken !!!! troost.....er zijn wel heel veel hamburgertenten !!!!

Fee en Piet 18-07-15 19:07

Wauw!! die foto's! Wat zien jullie er blij en gelukkig uit.
We genieten met jullie mee.
Kus, kus
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie