18 juli : Monument Valley

Door Geertje Folkers - 19-07-15 04:06

We zijn net terug van de tour door MV……..het is een prachtig landschap maar de toeristenbusjes ( wij zaten met z’n zestienen in zo’n busje ) rijden af en aan, je wordt eerst gedropt bij allerlei standjes met sieraden en een mevrouw die aan het weven is dus het is allemaal super commercieel.

Dat laat onverlet dat het hier echt prachtig is, je kijkt je ogen uit, en alleen het rijden al over die bizar slechte paden is een feestje…. We kregen nog een fikse bui onderweg, het busje beschermde niet echt met zijn open zijkanten.

Na afloop heeft iedereen een rood waas over zich……

Op de camping is het een komen en gaan, we kwamen gisteren mensen tegen die we ook bij de Grand Canyon hadden gezien, iedereen maakt zo’n beetje hetzelfde rondje.

Morgen gaan we naar Page, daar wil ik Antelope Canyon in, ook weer rotsen zoals de kinderen zeggen…..die verheugen zich nu vooral op Las Vegas……

Het is nu ook aan het regenen, dat is voor het eerst sinds we hier zijn…..

Wifi is nog steeds een drama…áls je het al hebt duurt het 5 minuten om een foto te downloaden; bijna de gehele bevolking van de camping hangt rond de receptie met telefoons en tablets…..hoe deden we dat vroeger toch ????

Ik ga het weer eens proberen…..

Slaap lekker !!!

Reacties

Margriet 19-07-15 09:47

Whoeaaaaah!!!! Eindelijk toegang tot de blog.... En wàt een feest is dat! In 1 adem heb ik je berichten gelezen en de foto's bekeken. Ik dacht dat jullie een camper hadden gehuurd, maar 't blijkt een landgoed op wielen.... Wat een bakbeest zeg!!! Petje af voor degene die dat gevaarte durft te besturen!! Op die rechte verlaten woestijnwegen lijkt het me geen probleem, maar downtown LA 😳😳😳
De biervoorraad is wel een dingetje... Hihihi. Vast in dat bakbeest wel een bergplaats te vinden die tot bierhok omgetoverd kan worden?!
Ik kan niet wachten op het vervolg...
Geniet zegt Griet!!!

Moeders 19-07-15 09:53

Lex, waarom moet ik toch zo denken aan de dvd-box van Bassie & Adriaan? 😂😂😂

Eur en Iris 19-07-15 10:41

vroeger stuurden we een kaartje met "groeten uit...Amerika" en dat kwam dan vaak pas aan als je alweer terug was. ....Die goeie oude tijd.....die foto van John Wayne geweldig! we lezen met heel veel plezier jullie avonturen, je schrijft ook zo leuk Geer, enne Lex als we zo jullie foto's bekijken zou ik gewoon een eigen dvd box opnemen

Petra 19-07-15 11:52

Hoi wat een leuke verhalen Geer, ik geniet er elke keer weer van om ze te lezen. Het moet een inmens groot land zijn waar jullie in terecht zijn gekomen nou ja een heel klein stukje dan van amerika. Daar is nederland niks bij vergeleken. Geniet nog van de laatste 2 weken en kijk alweer uit naar je volgende verhaal. Groetjes aan iedereen.

Romain 19-07-15 22:57

Het enige wat ik mis, zijn foto's van de familie Folkers te paard, met de echte John Wayne- spirit! Maar verder is het echt geweldig gaaf!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie