29 juli : San Francisco

Door Geertje Folkers - 30-07-15 06:47

Vandaag was een beetje een k….dag ( ja mensen, ook bij de Folkersjes is het niet altijd feest !!!!), alles ging niet zoals gepland…

In de eerste plaats moesten we vanmorgen haasten om de Ferry te halen om op tijd bij de boot naar Alcatraz te zijn, waardoor we niet echt hebben nagedacht over het weer en de temperatuur…het was dus veel kouder als gisteren waardoor we de hele dag hebben lopen blauwbekken ( de Ferry kost $ 52 enkele reis en de trip duurt een half uur dus je holt ook niet even terug naar de camping om een trui te halen ),

In SF wilde ik eerst dagkaarten voor het openbaar vervoer kopen omdat we ons gisteren de blaren hadden gelopen ( kosten & 100 ), maar vervolgens reden alle trams door omdat ze vol zaten, dus moesten we alsnog hollen als wilde schapen ( uitdrukking van Pim ) om op tijd bij de boot te zijn.

Alcatraz zal best wel indrukwekkend zijn maar dat effect gaat een beetje verloren als je met honderden mensen tegelijk door de celgangen loopt, het was echt beredruk en erg koud.

Vervolgens wilde we toch nog een poging wagen met de cable-car te gaan en de Target voor Fem op te zoeken, allebei de missies zijn mislukt, tram vol, winkel weg !

Toch nog een stuk met een trolleybus gegaan om de kaart nog een beetje te gebruiken en uiteindelijk maar snel naar de camping teruggegaan omdat we het echt erg koud hadden.

Dit was dus niet de leukste dag van de vakantie, misschien is het ook omdat we allemaal een beetje moe zijn en weten dat het eind in zicht is…….nu nog in 2 dagen langs de kust terug naar LA rijden, zooi opruimen en camper inleveren…….waarschijnlijk weer dagen geen wifi tot we weer in het hotel zitten……

Reacties

Bas 30-07-15 08:00

Wifi tip: alle McDonald's restaurants hebben gratis wifi.

iris 30-07-15 09:03

ach.... jullie hebben net zo geleden als die gevangenen daar in alcatraz! Geniet driedubbel van de laatste dagen, tot gauw weer xxx

Frans 30-07-15 12:14

Alleen rust kan je redden .Veel plezier de laatste dagen en een goede terugreis

Bert claassen 30-07-15 14:49

Wat gaaf om te lezen guys. M n broer Viktor zit nu ook in SF en zakt langzaam af richting LA . Hij volgt zo n beeyje in jullie voetspoor joh ! Vanuit LA vliegt Vik nog voor n week naar NY ,....jullie ook ? Geniet r van verder en be carefull !!!!!

Romain 30-07-15 19:41

Het kan niet álle dagen feest zijn, zelfs niet voor de Folkersjes... Af en toe bloed, zweet en tranen, dat heeft ook z'n schoonheid. En als je tóch nog eens terug gaat naar Las Vegas, neem je Alcatraz er gewoon weer bij.
Keep smiling!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie