13-8 Rondje strip met heel veel regen....

Door MELB - A long time ago

Heel lekker geslapen in ons super grote bed. Iedereen heeft een eigen bed dus Bram en ik werden dan ook pas om half elf wakker.

Daarna lekker ontbeten en de strip overgegaan. Pandora gekocht van Las Vegas haha. En nog in Venetië geweest. Het leek net of dat we buiten liepen want het dak was bedekt met een blauw/wit doek wat op wolken leek. Zo mooi!

Er hing al de hele tijd een donkere lucht, maar ja in Las Vegas regent het niet zo vaak. Eenmaal toen we naar een andere hotel liepen begon het te miezeren. Wat hebben wij toch met onweersbuien en stortbuien?? Het begon daarna dan ook te onweren en keihard te regenen. Binnen in de casino's merk je er helemaal niks van. Papa zei dat het zo voorbij ging, maar ja op een begeve moment na een uurtje ongeveer, regende het nog steeds. En niet normaal hard! Mama en ik wouden een taxi regelen, maar ja papa zei dat het ging ophouden. Daarna hebben we toch maar een taxi gezocht, want papa kreeg een flash flood warning. Dus papa was enigszins omgeslagen haha. 

Later vroegen we aan de taxi chauffeur of dat dit normaal was, zo'n warning. Hij zei dat er mensen zijn die het niet altijd in de gate hebben en de grond is hier zo stevig dat het water niet de grond in kan. Dus er lagen dan ook super grote plassen op de weg. 

Eenmaal in het hotel hadden we de tv aangezet en een beetje uitgerust. Maar wat kunnen Amerikanen er een sensatie van maken. Het was een beetje regen zoals wij kennen haha, maar het was eerlijk gezegd wel veel regen, maar ja wij zijn dat gewend...

Koffer ingepakt en wekker gezet. Morgen om vijf uur al op...

 

Groetjes,

Lara

Reacties

Marion de Wit A long time ago

Goede terugreis!

Arnold en Gerdie A long time ago

Op dit moment is het 8.15uur in La Vegas en zitten jullie waarschijnlijk in het vliegtuig met bestemming Houston. Een goede vlucht gewenst en wij proberen jullie te volgen.

Joke Dc A long time ago

Goeie terugvlucht en welkom thuis!

Thea, Fred, Cettela, Talina en Franke A long time ago

Welkom thuis en geniet na van de mooie avonturen en de bijzondere
afsluiting in Las Vegas. Prachtig allemaal. Groetjes van ons allen.

ymie A long time ago

Jammer. Te laat de laatste 2 berichtjes gelezen.
Zagen gisteren al een bekende auto op jullie oprit staan....... Als ik ze eerder had gelezen had ik natuurlijk de buitenboel versierd met witte rozen en een bordje "Hulde aan het bruidspaar".
Een mogelijkheid om dit toch nog te doen is als jullie het hier gewoon voor het "echie" gaan doen. Dat doe ik dan met liefde.
Welkom thuis en fijn dat jullie het zo goed hebben gehad. Kom gauw een keer bijkletsen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!