Dag 8, maandag 24 september

Door Peter & Janet Pruijn - A couple of years ago

De tweede week van onze vakantie begint. Vandaag reizen we naar Ottawa. Maar eerst maken we nog een wandeling, de Big Pines. Deze begint direct als we vanaf de camping de highway 60 weer op rijden. Na de wandeling drinken we koffie bij de camper. Er is een heerlijk zonnetje, ondanks de frisse wind.

Op naar Ottawa. De hoofdstad van Canada. Het is een mooie makkelijke route om te rijden. Onderweg nog even drank aangevuld bij de ‘Beer store’ en ‘Liquid store’. We rijden met de camper Ottawa in en het lukt ons deze midden in de stad te parkeren in York Street. We wandelen naar Parliament Hill. Indrukwekkende imposante gebouwen waar de regering van Canada zetelt. We gaan naar binnen en kunnen een ‘debat’ bijwonen na een grondige veligheidscheck. Het ziet er vanaf de gallerij allemaal erg engels uit. De inrichting is erg klassiek. Mooi hoor!

We maken nog een paar mooie foto’s en wandelen via Byward Market terug naar de camper. Op naar de camping; Wesley Clover Parks. Het is ongeveer 20 minuten van de stad naar de campig. We hebben electriciteit, wateraansluiting, Wifi (wel wat zwakjes) en er zijn douches. Verder doet het wat ongezellig aan. Het is wat winderig, vanavond dan ook maar geen camp fire, maar lekker in de camper vertoeven. Eindelijk tijd om mijn reisverslagen te uploaden.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan