Dallas Texas en Fort Worth…

Door Ro&Es-Big-USA-Roadtrip - A couple of years ago

We rijden weg uit Texakana en de beheerder geeft ons als tip om binnendoor te rijden. Dat nemen we graag aan dus op weg. De weg leidt ons door hele leuke plekjes kleine stadjes met een paar inwoners en veel verlaten huizen en boerderijen.

Al snel komen we op de snelweg waar we weer met 75 mijl (125 km) per uur kunnen doortuffen. De vrachtwagens hier schieten je aan alle kanten nog steeds voorbij. We bereiken Dallas en rijden de stad in. Het is druk en we weten eigenlijk niet of we hier wel willen blijven. Er werd ons aangeraden om naar Fort Worth te gaan. Dus de navigatie even op Fort Worth gezet en al snel zijn we terplekke. Door achter buurten en ik weet niet wat voor straten komen we ineens in 1800 aan. Blijkbaar hebben we een tijdmachine in de RV zitten. Dit is de voorpost waar de Cowboys en boeren hun Cattle (vee) naartoe brachten om te verkopen enz. Nog steeds gebeurd dit daar, alleen niet vandaag blijkbaar… zucht. Maar er is nog genoeg te zien en we zetten de RV op een parkeerplaats. Vanuit hier lopen we het stadje in, we zien de oude en nieuwe plekken waar het vee in werd gedreven en verkocht. Ook zijn er nog steeds saloons en aangezien het etenstijd is zoeken we er een op. De sfeer is gezellig en de bediening ook. Ik zie op de kaart Burned ends staan in eigen BBQ saus, zo lekker… Es neemt Baby Back Ribs ook niks mis mee. De diet Coke met veel ijs smaakt na een tijdje naar zwembad. Dus als je ooit naar Amerika gaat geen ijs in je drinken.

We lopen nog wat verder na het eten door het stadje maar blijkbaar hebben we alles al gezien. Dus terug naar de RV, op de parkeerplaats zien we nog een Roadbear RV staan. Toevallig komt er net iemand aanlopen en hij is de bestuurder ervan. Het is een Duitser die verrassend goed Engels spreekt. Ook zijn RV heeft problemen en het blijk ook bij hem zaten de stickers verkeerd geplakt voor de juiste aansluiting. Omdat we eigenlijk twee dagen in Dallas zouden zijn en we nu net na 13:00 uur al alles gezien hebben besluiten we direct naar Amarillo te rijden. Onze nieuwe Duitse vriend geeft ons een tip waar we als we daar zijn zeker moeten kijken de Canyon.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!