Pismo Beach en de mooie mensen…

Door Ro&Es-Big-USA-Roadtrip - A couple of years ago

La Sage Riviera RV Park is vandaag ons einddoel, maar voordat we daar aankomen moeten we nog even wat boodschappen die bij de Wallmart uiteraard. Hier hebben ze trouwens een schap vol met bacon en dan bedoel ik ook bacon 3 mm dikke plakken in een pakje van 20 stuks voor 2,99. Thuis ben je een vermogen kwijt, dus even lekker inslaan voor de ochtend eitjes.

Op de RV park is even verwarring omdat onze reservering kwijt is en we zijn even bang dat er geen plek is. Gelukkig hebben ze een mooi plekje voor ons, het strand is 2 minuten lopen en de golfbaan die ernaast ligt 1,5 minuten. Heerlijk! Morgen gelijk maar even een balletje slaan denk ik.

Ik word in de avond door de managers van het park gevraagd of alles naar wens is en of we helemaal gesetteld zijn. Ik geef aan dat we onze draai al helemaal hebben gevonden en al even naar het centrum gelopen zijn via het strand. Steve en John de mannen van de managers Angela en Julie golfen ook en vragen of ik zaterdag met ze mee wilt gaan om te golfen en daarna met de dames en Esther naar het strand voor een kampvuur met de nodige versnaperingen. Dat klinkt als een goed plan dus doen we.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!