Vancouver

Door Marc & Alie - 06-06-2019 01:54

Om 19:00 uur zijn we gisteravond geland op Vancouver Airport. Op de luchthaven ging het allemaal vrij snel en om half 9 waren we al bij ons hotel. 

Vanochtend vroeg wakker natuurlijk. Helaas een beetje bewolkt en grijzig. Na een heerlijk ontbijtje met fluffy, maar enorm vullende pancakes op naar downtown. Eerste stop de wereldberoemde steamclock. Tsja, wat zal ik ervan zeggen? Het is een mooie klok..... Na dit hoogtepunt zijn we naar Canada Place gelopen. Een mooie wandelpromenade langs de cruisehaven en de watervliegtuigen. Erg leuk om deze te zien opstijgen en landen. In de cruisehaven lag de Volendam van Holland America Line. Niet zo groot, maar wel een mooi schip.

Bij het BC Stadium was niet zoveel te zien. Het lijkt een mooi stadion,  maar er is geen glimp op te vangen van de binnenkant. Ook geen stadiontours of fanshops. 

Met de watertaxi, erg grappige bootjes, zijn we naar de Granville Market gegaan. Altijd leuk zo'n overdekte markt. Een goede plek om te lunchen en buiten een mooi uitzicht op de aan- en afvarende bootjes. Ook de markt zelf is leuk, kleurrijke fruitkramen met kunstig opgestapeld fruit, prachtige taartjes, kraampjes met tientallen soorten pasta, honing, olijfolie en thee. 

Morgen nog een dag in Vancouver. Even afwachten wat voor weer het wordt. Als het meezit gaan we fietsen huren en naar Stanley Park.

Reacties

Paul 06-06-2019 09:34 {{button-57358}}

Goeie reis, Alie.

Lisa 07-06-2019 14:03 {{button-57413}}

Hahaha ja, die steamclock. Echt een deceptie he?
Goede reis en geniet ervan :-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan