Van Victoria naar Tofino

Door Marc & Alie - 09-06-2019 08:18

Omdat we nog niet zoveel van Victoria hadden gezien, hebben we vanochtend eerst nog even een rondje door het centrum gelopen. Wat een leuke stad! Niet zo groot als Vancouver natuurlijk, maar best groot en een leuk centrum. 

Onderweg naar Tofino zijn we gestopt in Chemainus. Een heel klein, rustig plaatsje met heel mooie muurschilderingen. Leuk om even door te lopen. We hadden geluk, want in één van de straatjes zagen we allerlei mooie en bijzondere Amerikaanse auto's staan. Het was een soort tentoonstelling/wedstrijd. Één van de auto's leek ooit precies het 'wrak op het dak' bij Tioga Tours, maar zag er nu fantastisch uit. Hebben we nog handige collega's? 🤔

Na heel veel bochten, heuvels op en heuvels af, kwamen we bij de kruising waar je links kunt naar Ucluelet en rechts naar Tofino. Ons hotel is in Tofino, maar na de lange autorit hadden we nog wel zin in een wandeling en frisse zeelucht. We zijn links afgeslagen naar Ucluelet en hebben de mooie Lighthouse Trail gelopen. Ongeveer 2,5 km langs de kust en door het bos. Prachtig.

De komende twee nachten zijn we in Tofino. Morgen gaan we op zoek naar beren 🐻.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan