Een dagje op zee....

Door Marc & Alie - 08-06-2019 07:40

De laatste ochtend in Vancouver begon niet helemaal volgens planning. Grijs, regen en de winkel waar we onze buskaartjes kopen pas om 9 uur open. Nou ja, uiteindelijk is het toch nog allemaal best goed gekomen en reden we maar een half uurtje later dan gepland weg bij Alamo op de luchthaven. Ze hebben ons weer een fijne auto meegegeven, slechts 1326 km op de teller. Voor de liefhebber; een Buick Regal, zwart.

Eerste stop, natuurlijk Walmart, tweede stop Nike Factory Store 😉.

Daarna naar de haven, waar we ruim op tijd waren voor de afvaart van 13:00 uur. De overtocht was erg leuk. Gelukkig was het droog en vrij zonnig, dus hebben we het grootste deel van de overtocht buiten gezeten. De boot vaart een groot deel tussen verschillende eilanden door, genoeg te zien onderweg.

Van Swartz Bay naar Victoria was het best druk op de weg, maar we waren nog ruim op tijd voor de excursie: whalewatching! Met een supersnelle zodiac raceten we door de Canadese en Amerikaanse wateren. En we hebben een orka gezien, gaaf!!! Helaas maar één, maar het was zeker de moeite waard.

Morgen gaan we naar Tofino, maar eerst 's ochtends nog even Victoria verder bekijken.

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan