Ferry to San Juan Islands

Door Walter - 06-08-2019 08:23

's Ochtends erg druk bij ontbijt en daarom ook onze favoriete serveerster niet kunnen strikken voor een selfie. We vertrokken rond kwart over negen richting Seattle.

Na een uurtje rijden kwamen langs Cottage Bakery waar in eerste plaats waren gestopt voor de wifi, maar waar ze ook prima gebakjes en koffie hebben. Nadat al onze digitale berichten waren bijgewerkt konden we door naar Seattle. 

Ruim voor Tacoma begon het al steeds drukker te worden. Op naar de Walmart voor een grotere reistas voor de terugvlucht. Zodat alle aankopen bij de outlet stores ook mee terug kunnen. 

Daarna op de Interstate 5 naar noorden. Langs downtown Seattle was het net de snelweg rondom Parijs. Het schoot voor geen 'mile' op. Met een gemiddelde van 5 tot 10 mile per uur hebben we een flinke vertraging opgelopen van ruim een uur.

In plaats kwart voor 4 uur kwamen we pas tegen 5 uur aan bij de ferry terminal. We konden in de verte de veerboot nog zien varen, maar wij moesten wachten op de volgende van 20.20. Dus even wat eten en lange broeken aantrekken. Wel een mooie overtocht met avondkleuren. Kwart voor tien in het donker het huisnummer 1301 gevonden. Morgen gaan we zien hoe het er buiten uitziet.

Reacties

Janny 06-08-2019 08:49 {{button-59383}}

Iedereen een nieuwe outfit? !

Riet de Groote 06-08-2019 09:55 {{button-59391}}

Spannend!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan