Jasper

Door Connie en Peter - 18-09-2019 19:07

15 september 2019.

Vandaag wordt de laatste dag waarop we meer dan 300 kilometer moeten rijden. Van Clearwater naar Jasper. De dag begint regenachtig. Dat valt tegen, hadden we na het mooie weer van gisteren niet verwacht. Na even lekker te hebben gedouched en te hebben ontbeten, hebben we de afvalwater tanks nog even geleegd en zijn we rond acht uur gaan rijden. Het regent nog steeds maar het rijd niet zo vermoeiend als die eerdere regen-rijdag. Rond een uur of half tien klaart het op. Connie wilden eigenlijk een tour doen in een bootje maar het weer was niet geschikt. Na de middag was het weer opgeknapt. We kwamen toe langs diverse uitkijkpunten en watervallen en zijn overal even gestopt om te kunnen kijken.

Uiteindelijk kwamen we om 16:45 aan op de camping. Bij het inchecken werd verteld dat er in buurt Elks zouden lopen. (een soort moose of groot hert) Soms ook op de campsite. We hadden geen stroom en wateraansluiting. Het internet via het kaartje werkt hier prima. We zijn, nadat we de campingplaats hadden bekeken nog even het stadje Jasper ingegaan. Hier kon ik tanken. Dit was de 5e keer. Jasper is een leuk stadje vol met winkels, eettentjes en restaurants.

Je kunt er hele leuke souvenirs kopen. We hebben koffie gedronken bij Tim Hortens, alvorens we zijn teruggegaan naar de camping. Om een uur of half elf gingen we slapen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan