What a hike!

Door Connie en Peter - 18-09-2019 19:27

17 september 2019

Vanmorgen hebben we een keer echt uitgeslapen tot 5 over negen. Daarna snel in de camper gedouched (we hebben geen aansluiting op water) en om half tien de generator gestart om broodjes te kunnen warmen. Helaas de generator doet het wel maar de oven blijft op een stand “hangen” zodat we niets kunnen klaarmaken. Omdat we ook op geen enkele manier internet hebben, besluiten we een kilometer of 15 verderop te gaan ontbijten. Er zit daar een soort van diner. We gaan die kant op. Als we daar willen eten blijken de broodjes wel erg duur te zijn. $ 11,50. Ze zijn wel aan de maat dus doen we 1 broodje en twee koffie. Bij elkaar $ 25,40. Maar helaas hebben ze geen internet. Geen verbinding met de buitenwereld dus vandaag. De omgeving is hier prachtig.  

Na het ontbijt rijden we een kilometer of wat verder om een hike te doen. We hadden een “leuke” gezien in een blaadje. Dat werd een heftig paadje. Om 11:50 uur vertrokken we vanaf de parkeerplaats. Beneden was een mooie rivier en stroomversnellingen.

Om 17:05 (5 uur en een kwartier later) waren we weer terug. We hebben een hike gedaan uit de categorie heftig met een lengte van 5,2 km. Deze 5 kilometer was vrijwel alleen omhoog KLIMMEN zonder een enkel keer vlak. We hebben uiteindelijk 590 meter geklommen. Ee heel heftig paadje maar we hebben he gedaan. 

Omhoog deden we er 2,5 uur over, terug 2 uur. We hebben helemaal geen wildlife gezien met uitzondering van een wolf die halverwege de heenweg op Connie kwam aanstormen. Haar hart zat in de keel. Het bleek echter een wolf met een halsbandje en een baasje. Een wolfshond (hond die sprekend op een wolf lijkt) zal ik maar zeggen. De baas verontschuldigde zich. De schrik zat er goed in maar we hadden een berenbel en berenspray mee, dus wat kon ons gebeuren. Terug op de camping heb ik de stop van de oven gereset, waarna we pizza konden bakken. Om half tien waren we het zat. Het rustige dagje zat erop. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan