Vancouver

Door Connie en Peter - 24-09-2019 03:48

23 septeber 2019

Vandaag vertrekken we om 8:45 uur voor de rit naar Vancouver. Het is 152 km. De rit begint droog maar na ongeveer de helft begint het te regenen.We kunnen evengoed aardig doorrijden en om ongeveer 11:00 uur ariveren we op de laatste camping van ons avontuur. Na het inchecken kunnen we direct naar onze plaats. Het regent nog steeds. Connie gaat al vast wat koffers inpakken en ik ga even een rondje lopen richting de rivier. Ook hier zit zalm. Dit keer niet het kleine rode sockeye zalmpje of de pink salmon (roze zalm) van gisteren maar dit keer de Chinook salmon. de grootste. Twee vissers waren hierop aan het vissen en hadden regelmatig beet. 

Na een halfuurtje leek het wel iets lichter te worden en zijn we samen richting Vancouver gegaan met de bus. We hebben de camper dus laten staan op de camping dat eigenlijk meer weg heeft van een parkeerplaats voor RV's. Onze camper is de elfde camper op de tweede foto. Dit was samen één rij. Zo waren er vier. 

 

Vancouver is een mooie stad en we hebben weer heel veel gezien. Van Chinatown tot sportarena's van een Stoomklok tot Totempalen in Stanley Park.

  

  

Om ongeveer 5 uur waren we weer bij de camper, Morgen gaan we de camper inleveren in Abbsford. Dat is ongeveer 75 km hier vandaan.  

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan