07. 5 september: Washington

Door Gerard en Irene van Daalen - A long time ago
De wekker ging dit keer op de juiste tijd af: half acht. Na een matig ontbijt (maar wat mogen we verwachten voor 39 dollar per kamer?) gingen we op weg naar het outlet center van Williamsburg. Helaas ging die pas om 10 uur open; wij waren dus een uur te vroeg. Dan maar op weg naar Washington,een rit van zo’n 2,5 uur. Omdat tropische storm Hannah op komst was, zijn we meteen doorgereden naar het hotel (chique hotel, mooie kamer, prima uitzicht), ingecheckt en vervolgens met de metro naar Union Station gegaan om aldaar de hop on hop off bus te pakken. Uitgestapt bij Washington Cathedral en deze bekeken. Hij is van buiten geheel wit, en heeft binnen mooie gebrandschilderde ramen.
Daarna naar Washington harbour en daar een rondvaartboot genomen. Dat viel erg tegen; ik adviseer iedereen om alleen een hop-on-hop-off ticket te nemen zonder de rondreis.
 
Daarna terug naar het hotel, geborreld, wat gerust en om acht uur naar het restaurant van het hotel gegaan. Het uitzicht vanaf de 17e verdieping was de moeite waard, het eten redelijk. In het gehele restaurant zaten we met zijn achten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan