14. 12 september: Boston

Door Gerard en Irene van Daalen op 14-09-08 23:07
Ik had nog een druk programma in gedachte, dus eerst maar eens een stevig ontbijt. Niet dus: of een muffin of een appel en daarbij een klein glaasje jus d’orange en koffie of thee. Gelukkig vulde de muffin onze magen goed.
 
Allereerst richting Fenway Park. Onze gekke Duck-gids heeft gisteren vol trots verkondigd dat alle sportteams bij toeval vorig seizoen kampioen zijn geworden. En Fenway Park is de thuisbasis van de Boston Red Sox, baseball kampioen van de World Series 2008: Gooooooo Red Sox!
 
Een vriendelijke vrouw wees ons de verkeerde weg, dus hebben we alle kanten van het stadion gezien voor we tickets konden krijgen voor de tour. Wat een geweldig stadion! We mochten op elke tribune, hoog of laag, plaatsnemen en foto’s maken. Onze enthousiast gids beantwoordden alle vragen en diezelfde avond zouden de Red Sox met grote cijfers (7-0) winnen van, hoe toevallig, de Toronto Jays.
 
Vervolgens de metro in en 3 stops verder op Copley Square uitgestapt om de mooie Trinity Church te fotograferen met op de achtergrond de wolkenkrabbers van Downtown Boston. Vlakbij een lekker 7 granenbroodje gegeten, die door een kookschool was klaargemaakt. Vervolgens snel verder met de metro naar het New England Aquarium. Veel mooie zeedieren gezien en interessante dingen aangehoord. Bijvoorbeeld Steve Irwin’s dood is volledig zijn eigen schuld. Hij had helemaal niet dood hoeven te gaan!
 
Daarna de driemaster boot op om een twee uur durende rondvaart rond de Boston Harbour te maken. We vonden dit allemaal een hele leuke tocht met een gezellige en relaxte kapitein en zijn crew. Jo ho ho en een glas met rum-cola!
 
’s Avonds bij Uno’s gegeten een Chicago steakrestaurant, waar je ook Italiaans kon eten. Wel vreemd hoor: TV beelden van de tweede game van de Red Sox en foto’s op de muur van Wrigley Field en de Chicago Cubs.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden