Big-fat -food-country

Door Janet en Ageeth september 2011 - A long time ago
Vandaag werden we voor de verandering weer wakker badend in het zweet van de warmte, na dat we de airco even hadden aangehad was het aangenaam en konden we aan onze dag beginnen. We hadden niet veel op het programma staan alleen ‘even’ rijden naar San Diego.
We zijn rond half 9 weg gegaan vanaf onze camping, de Deense eigenaar zwaaide ons vriendelijk uit. Uiteindelijk waren om 18.00 uur op onze camping, 20 minuten vanaf het centrum van San Diego. Onderweg was niet zo heel veel bijzonders te zien. Wel hebben we onderweg een lunch stop gemaakt, ik durf het bijna niet te zeggen, maar dat was bij de Wallmart.  We zitten nu in alle rust op onze camping, werkelijk een prachtige camping aan verschillende meren. We hebben net even rondgewandeld en gaan zo lekker van een bakkie leut genieten met onze zelf gebakken cakejes erbij.  Morgen gaan we San Diego ontdekken.
 
Op het moment dat we dit schrijven is het bij ons maandagavond acht uur, bij jullie is het dinsdagmorgen 05.00 uur. Dit even voor alle duidelijkheid. Als je je nou afvraagt wat wij op dit moment aan het doen zijn: denk even aan negen uur geleden! Eriwin is helemaal blij, hij weet sinds vandaag dat we zaterdag terug keren, en niet op zondag, zoals hij dacht tot dan!
 
Dus vandaag geen spannende avonturen beleefd, nu hebben we nog wel wat anders wat we met jullie willen delen. Op andere blogs zien wij altijd dat mensen schrijven over wat ze gaan of hebben gegeten en dat ze het altijd over de dikke mensen in Amerika hebben. Wij hebben daarom een compilatie gemaakt van ons eten en van de Amerikaanse medemens hier om jullie een beeld te kunnen geven.Groetjes van ons!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan