Zondag 14 juni 2009

Door John en Janneke van Rooijen - A long time ago Vandaag was onze eerste volle dag in Canada. We waren lekker vroeg wakker, om 03.00 uur lagen we al met onze ogen wijd open. Uiteindelijk lekker vroeg opgestaan en genoten van een lekker ontbijtje in het hotel. Meteen daarna zijn we op pad gegaan en als eerste richting de Capilano Suspension bridge. Dit was erg leuk en met mijn hoogtevrees een hele belevenis, maar we hebben het toch gedaan en was erg leuk en mooi om te zien. Het park was mooi natuurlijk gelaten en veel prachtige oude bomen.
Daarna verder getrokken richting Whistler via de Sea to Sky Highway. Een prachtige route en na elke bocht die je neemt ziet her er weer anders uit. Onderweg zijn we vele keren gestopt, soms om lekker even rustig te zitten en te genieten van de omgeving, maar ook voor diverse wandelingen door de prachtige natuur en enkele kleinere, maar fraaie watervallen.
Tenslotte aangekomen in Whistler alwaar we de Peak2Peak gondola wilden nemen. Dit was een kleine tegenvaller, want doordat men onweer verwachtte werden deze stilgezet. Jammer, maar helaas.
Daarop zijn we naar ons hotel gegaan, de Summit Lodge (www.summitlodge.com ). Een leuk hotel in het hart van dit leuke plaatsje. Het is er gezellig druk.
Het weer is hier echt heerlijk met een graad of 20-23. De auto heeft een groot glazen schuifdak over de hele lengte van de auto, dus deze staat heerlijk de hele dag open.
's Avonds zijn we in het stadje lekker gaan eten en daarna rond 22.30 uur terug naar het hotel om heerlijk te gaan slapen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan