Washington 21 juli

Door Mariska & Brend - A long time ago Hoi allemaal,

Omdat we gisteren geen internet hadden hebben jullie nog een verslag te goed, bij deze onze dag in washington:

Vanmorgen vroeg wakker geworden in georgetown. Heerlijk geslapen en gelijk ook maar even contact opgenomen met Tioga . Tioga was meteen aan de slag gegaan met het mailtje dat wij naar hen hadden gestuurd. Zodoende was het probleem snel opgelost en hoefden we ons geen zorgen meer te maken. We hoefden dus niets extra te betalen voor de kamer. Dat was een goed begin van de dag en hulde voor Tioga!
Het weer zat vandaag een beetje tegen. Tenminste dat dachten we, later in de ochtend klaarde het weer op en hebben we weer een prachtige dag gehad. Vandaag hebben we het witte huis bezocht en zijn we naar “the mall”geweest. Anders dan de naam doet vermoeden is dit een groot park in washington waaraan alle belangrijke museau en gedenk tekens zijn aangelegd.

Op advies van de vader van Mariska zijn we ook naar het Lincoln memorial geweest. Dit was meer dan de moeite waard. Wat een indrukwekkend gevaarte is dat beeld zeg!Nadat we even de tijd hadden genomen om bij te komen zijn we doorgelopen naar het National museum of Natural history. Hier hebben we verschillende tijdperken doorlopen en skeletten gezien van Mammoeten tot enorme Dino’s. 

m

Toen we de natuur zat waren zijn we doorgelopen naar het Air and Space museum. Ook dit was zeer indrukwekkend. We hebben space raketten gezien en het eerste vliegtuig van gebroeders Wright. Verder zijn we nog naar een IMAX film geweest over een fighter pilot. Kortom we hebben weer ontzettend veel indrukken op gedaan vandaag. Morgen stappen we weer vroeg in de auto om door te rijden naar onze volgende bestemming Roanoke. Waarschijnlijk zullen we hier een dagtrip van maken omdat er in Roanoke zelf niet zo heel veel te beleven valt.

Groetjes, Brend en Mariska
http://www.tboek.nl/gastenboek/brendmariska
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar de infodag Breda (presentaties West-Canada & Zuidwest-Amerika) op zondag 12 december
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!