Gatlinburg

Door Mariska & Brend - A long time ago Hoi allemaal,

Vandaag was het een dag van reizen. Vanmorgen om 9 uur vertrokken we uit Roanoke om ongeveer 400km verder te eindigen in Gattlinburg. Met een speed limit van 65 miles per hour (90 km/u) op de snelwegen hier en een paar kleine pauzes waren we rond half 3 op de plaats van bestemming.

De nieuwe locatie bewijst echt dat in Amerika veel meer kan dan in nederland. Zo bouwen ze hier de titanic na en kwamen we dit huis tegen:Omdat we al een aantal drukke dagen achter de rug hebben en omdat ze in het hotel een indoor zwembad met bubbelbad hebben besloten we eerst even een lekkere duik te nemen in het zwembad. Eenmaal lekker bijgekomen, gedouched op de kamer en de haren weer in model was het etenstijd.

Qua eet gelegenheden is hier keuze genoeg. Het is hier echt een toeristisch gebied voor de amerikanen zelf. We belanden bij een bbq-rib restaurant waar niemand minder dan Elvis zelf optrad. De geruchten blijken dus toch waar te zijn, Elvis leeft:Nu niet massaal hier heen komen, we hebben Elvis persoonlijk beloofd tegen niemand iets te zeggen.

Na het eten zijn we nog een rondje gaan lopen in de buurt en zijn we naar het "believe it or not" museum geweest. Dit is nu niet echt een traditioneel museum maar meer een museum met allerlei rariteiten uit de wereld. Zo ook deze hele grote stoel:Een rustige dag verder met weinig bijzonderheden. Morgen kunnen we de hele dag hier besteden en staat er in ieder geval op de planning om met een kabelbaan hoger "the great smokey mountains" in te trekken. Wie weet wat we dan allemaal tegen gaan komen. We houden jullie op de hoogte.

Groetjes, Mariska en Brend


http://www.tboek.nl/gastenboek/brendmariska 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!