Florida Marlins

Door Mariska & Brend - A long time ago

Hoi allemaal,
 
HIer weer een berichtje uit Miami. Vandaag zijn we om 8 uur opgestaan zodat we om 9 uur aan het ontbijt konden zitten. Hierna was het weer snel in de zwemkleding en op naar het strand. Niet dat we al mega bruin zijn geworden inmiddels maar lekker is het wel. Het zee water is hier zelfs een beetje warm.

Na eventjes op het strand te hebben gelegen begon het te regenen. In de eerste bui zijn we gewoon blijven liggen. De regen is niet koud en nat zijn we toch wel van de zee. Het werd al redelijk snel droog maar daar achter zat nog een bui. Het was inmiddels lunch tijd dus hebben we het strand maar verlaten.

Na een lekker broodje te hebben gegeten bij de subway, zijn we gaan informeren bij het hotel voor de excursie die we willen gaan doen en de baseball wedstrijd die we willen gaan bezoeken.

De excursie is een tripje naar de everglades. Deze staat voor morgen gepland. Om 09:45 uur worden we opgehaald en dan gaan we alligators aaien.
Maar vanavond zijn we eerst naar een spannende baseball game geweest! We hebben een match gezien tussen de Florida Marlins en de Chigago Cubs. In eerste instantie dachten we dat het niet zo'n spannende wedstrijd zou worden, omdat de Marlins niet meer zo goed zouden presteren als in het verleden.

Niets was minder waar! We hebben een echt spektakel te zien gekegen. Eerst stonden ze met 5-8 achter in de 8ste inning (van de negen) maar dankzij een homerun en twee punten extra stond het ineens 8-8 en werd het toch nog een spannende wedstrijd. Uit eindelijk hebben de Marlins helaas verloren met 9-8 maar wij vonden het geweldig! De sfeer die in het stadium hing zorgde ervoor dat we zelf ook fanatiek juichten voor de Marlins. We denken dat wij de grootste fans vanuit het buitenland zullen gaan worden. Door een foutje op de website kunnen we nu helaas geen foto's toevoegen, maar die houden jullie nog van ons te goed.

Voor nu gaan we lekker slapen want morgen staan ons weer een hoop nieuwe indrukken te wachten.

Groetjes Brend en Mariska
http://www.tboek.nl/gastenboek/brendmariska 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!