San Francisco 4 okt

Door Rebergen - A long time ago Hallo luitjes!
vanuit zonnig en lawaaiig San Francisco even een bericht. We zijn goed aangekomen. vlucht was helemaal prima en wat een lekker eten en goede service heeft KLM!! hierdoor helaas veel etenswaar in vliegtuig achtergelaten, omdat we niets mogen meenemen Amerika in. Anders komt er zo'n beagle op je aflopen en dan kun je al je bagage openmaken. Die beagle kwam alsnog ... snuf snuf .... Maar gelukkig werd er door de security gevraagd of we voedsel meegenomen hadden. Miranda *met haar glimlach* nee hoor niets mee!  Wel nog tupperware bakjes waar lekkere bifi worstjes in hadden gezeten, zal zo'n hondje ook wel lekker vinden. en, tenslotte, het is wereld dierendag vandaag! Gelukkig liepen de beagle+begeleider erna weg. Nu nog even wachten op de bagage... en wachten.... en nog eens wachten... Tsja, ze hadden een mechanische storing, zucht. We hebben nu 1 deel bij ons en het andere deel, met onze toiletspullen, wordt hopelijk morgen geleverd. Kon max 3 dgn duren.
Toen maar naar de taxi halte. En man wat een rij. 't ging redelijk vlot en we komen zowaar in een yellow cab  ! Ze waren niet allemaal yellow .. Dan denk je zo'n cabdriver maakt wel een praatje, maar nee hoor. Die praat alleen maar in het Aziatisch met vrienden aan de telefoon en weet ook nog niet eens zijn voet op pedaal te houden. Gelukkig hebben we alle2 een sterke maag. 

Uiteindelijk zijn we nu wat later in het hotel. Beetje duf maar met het zonnetje buiten goed te houden. Maar voordat we aan de koffie gaan, met snack, wilden we even de wifi uit-testen. Gelukt dus! We gaan nu de stad in en houden jullie natuurlijk op de hoogte !

Een ietwat lastige start, maar gaan ervanuit dat het alleen maar beter wordt!

Bye bye
M&M
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!