San Simeon naar Big Sur, 24 okt

Door Rebergen - A long time ago

Regen regen en nog eens regen. Kunnen er helaas niets beters van maken. Onderweg langs de kust op, konden we vaak niet eens de zee zien, zo mistig was het langs de weg. Het is wel een hele aparte manier om zo de highway 1 af te rijden. Het is af en toe net alsof je in Oostenrijk bent, omdat de wolken (of de mist) zo laag hangt langs de heuvels bij de kustlijn.
 


Het ene stukje was helder en het andere stuk zou je bijna je mistlampen aan doen. Gelukkig rijdt iedereen hier weer rustig en netjes. We hebben nu wel een stuk gereden met veel bochten in de weg en een stuk smaller dan onze eerdere ervaring op de highway one. Maar wij vinden het nog steeds prima te doen
J.

Tegen 13 uur aangekomen in Big Sur, en we staan op het Pfeiffer Big Sur State Park Campground. Weer midden tussen hele grote pineapple trees. Echt super! Het is alleen nog steeds niet opgehouden met de regen. Dat laat ons de plannen wat wijzigen, want je kunt hier leuk hiken en van mooie uitzichten genieten, maar vandaag met die regen zit dat er niet in. We hebben net al heerlijk geluncht bij een tentje wat verderop North. We hebben internet gezocht en zijn bij een restaurantje van een andere campground terecht gekomen, Fernwood Campground. We hebben lekker een kop koffie en thee genomen, zitten naast de open haard, met big screen TV met football op (het is natuurlijk zondag), met de laptop op schoot en het snoer in de muur. Apart hoor dat je dit dan kan doen, maar wel erg praktisch nu J. Morgen schijnt het weer iets beter te worden en dan gaan we weer op weg verder North rijden naar Monterey. We hopen onderweg nog wat mooie dingen te kunnen zien en gaan daar in Monterey misschien wel Whale watchen door met een boottocht mee te gaan. Geen idee wanneer we weer internet hebben, maar dat merken jullie vanzelf.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!