Van Lathrop naar Yosemite, 8 okt

Door Rebergen - 11-10-2010 06:05

Weer vroeg op , 7:00 uur ! Best vroeg voor ons op een vrije dag .Eerst  maar  koffie zetten want dat hebben we wel nodig op dit tijdstip . Michel cracker erbij van wasa en Miranda maar aan de cornflakes o.i.d.  Smaakte prima in ieder geval. Afgewassen , opgeruimd en alles afgekoppeld van de RV . Rijden maar ! Op naar Yosemite , het is ongeveer 94 mijl rijden tot aan de parkingang. Michel eerste stuk maar voor zijn rekening genomen en na een aantal mijlen gewisseld en Miran achter het stuur. Toch best even lastig om zo’n groot ding te besturen maar ging natuurlijk steeds beter . Bij een mooi uitkijkpunt weer gewisseld en Michel weer rijden . Natuurlijk gelijk de weg een stuk smaller en bocht na bocht blijf maar draaien aan dat stuur !!  En rechts opletten voor de rotswand en links voor de andere auto’s e.d . Na een lastig stuk weg beland op Crane flat campground , midden in het bos in Yosemite NP.



Wel gaaf hoor zo parkeren in de wildernis en iedereen fikkie stoken . Ook veel tenten terwijl het vannacht toch wel koud wordt, 4 graden Celcius!  maar ze zullen wel een dikke slaapzak hebben !! Vrij snel weer in de Rv gestapt en richting Yosemite valley . weer een stuk weg waarvan het zweet je in de handen komt staan . Bochtig , smal en alleen maar dalen dus ook blijven remmen met beleid . In de valley aangeland eerst een broodje gehaald en koffie . Toen een shuttle bus gepakt en ons laten rondrijden door het park , mooie foto’s gemaakt en gefilmd met de geleende camera , bedankt luitjes !!



rond 18:00 terug op Crane flat , voor het donker gelukkig want we wilden absoluut niet deze weg in het donker rijden . Dat zagen we echt niet zitten . Biertje gepakt en een maaltijd in elkaar gezet. Nog even op kaart en in de road atlas gekeken en morgen naar Mono lake via de Tioga pass en nu lekker slapen ….

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan