Van Mono Lake naar Death Valley, 10 okt

Door Rebergen - A long time ago

(sinds 3 dgn weer internet, alhoewel nog geen tel. bereik. Vandaag dus 4 verslagen geplaatst. Onderweg vandaag nog een poging gewaagd bij een McDonalds met gratis WiFi, maar dat was geen succes …De burgers wel, haha)

Wat een temperatuursverschillen!!!! Vanochtend bijna tegen het vriespunt aan en waar we nu staan is het overdag 35+! Maar net lekker aan het zwembad gelegen in onze zwemkleding. Eindelijk een gevoel van zomervakantie 8-) . Vanmorgen om 7:20 opgestaan en om 9:30 weggereden van campground mono vista . Highway 395 volgen tot Lone pine en daar de 136 op naar Panamint Springs . Dit ligt net buiten Death valley . Wij dachten dat dit een dorp was met voorzieningen , woningen e.d . Dus niet , een benzinepomp met een winkel en een campground . Niet veel bijzonders . Doorgereden naar Stovepipe Wells in D.V. , en hier een campground opgezocht . Dat kostte weinig  moeite aangezien er 1 is met 2 plekken bezet dus kies maar uit . Wel met electra en water . Onderweg weer een heleboel mooie plaatjes gezien natuurlijk en het werd steeds warmer .Ook weer stijgen en dalen 6 tot 8 %  . De camper moest er aardig aan trekken . Zitten we achter een auto met aanhangsel die nog trager reed als wij , dus Michel denkt weet je wat we stoppen even  en wachten tot hij uit zicht is want dan hoef ik niet steeds bij te remmen. Oke , we staan stil , auto uit het zicht dus rijden maar weer . Schakelen van P naar D en gas erop . Niet dus !!! Vast in P en met geen mogelijkheid eruit te krijgen . Sta je langs de kant van de weg met 35+ op je kop in Death Valley!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH , dat wil je niet !!!!!!!!!

Na wat gepruts toch weer in de versnelling gekregen dus rijden maar weer . Toch maar even de verhuurder bellen om dit door te geven . En nu dus in Stovepipe W. even lekker gezwommen en in de ligstoel boekje gelezen . Douchen en nu een hapje eten maken . Vanavond weer proberen om internet verbinding te krijgen om het een ander te versturen .  Dan loop je over de weg heen naar het WiFi point en het is ontzettend donker, maar wel helder. Dan zie je veeeeeel sterren. We dachten dat we dat in Elst al hadden …

Groeten !!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!