24 September kodachrome basin state park

Door Peter den Houting - A long time ago

24 September

Vannacht was het gigantisch koud. Nel is meerdere keren wakker geworden van de kou en ik dus ook (van haar). Shirt aan, legging aan en ook nog een paar sokken. Het wilde niet echt helpen. Weer iets heel anders als 28 C en je bed uit zweten.

Gelukkig werd het ’s morgens snel warmer toen de zon eenmaal opkwam.

Rond 10 uur vertrokken richting kodachrome basin state park. Daar was onze annual pas niet geldig, dus moesten we 6 dollar betalen.

We hebben daar de panorama trail gelopen. Prachtige kegelvormig rotsen gezien. De tocht was totaal 4,85 km. Dit was de verkorte versie, want na ca 1,5 uur voelden we ons aardig gesudderd.

De temperatuur was prima (ca 25 C), maar de zon brandde weer eens gigantisch en we hadden bijna nergens schaduw. Voldaan kwamen we weer aan bij de camper.

’s Middags even lekker afgekoeld bij het zwembad. Jawel, het eerste zwembad in deze vakantie.

Komende nacht maar weer voldoende voorzieningen treffen voor een koude nacht en dan morgenochtend naar Bryce Canyon en dan maandag naar Goblin Valley, waar weer een kleine 30 C op ons staat te wachten en een camping zonder water en stroom. Dus geen airco, maar, wel naar men zegt, een heel mooie vallei.

Reacties

Laura A long time ago

Leuk in jullie zo te volgen. Ik kan dan op het werk zeggen ik heb de foto's al gezien en ik heb jullie kunnen volgen. Bij ons in Zweden zijn de nachten ook lekker koud en over dag ongeveer 15 graden dus dat is ff wat anders. Ga maar verder genieten van al dat nooks. Gr Laura
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!