3 oktober Coconino national forest

Door Peter den Houting - A long time ago

3 oktober

Het plan was lekker te gaan wandelen. Vlak bij kon je de west fork trail lopen en die leek ons best mooi. Het was nog 2,4 km naar het begin punt, dus besloten dat maar met de camper te doen.. Aangekomen bij call of the canyon (zo heette de parkeerplaats) bleek dat wij te groot waren voor deze parkeerplaats en ze dus geen plekje voor ons hadden.

Balen dus. Maar waar laat je die camper dan? Volgens de beheerders van de camping moesten we ook nog een dagpas hebben om überhaupt de camper ergens te mogen parkeren. Die konden we krijgen bij Bootlegger. Daar aangekomen konden we er niet achterkomen waar we dan die pas moesten vandaan halen. Er was helemaal niemand.

Daarom maar besloten door te rijden naar het visitors center. Als ze daar geen passen hebben, dan weten we het niet meer. Daar inderdaad een pas kunnen kopen en uitleg gekregen over een andere wandeling nl fay canyon trail. Daar konden we in ieder geval wel de camper parkeren. Dus besloten deze tocht te lopen.

Het werd weer mooi weer en het bleek inderdaad een leuke trial te zijn van ca 1,5 mijl enkele reis.

Mooie foto’s gemaakt.

         

Op de terugweg weer langs het visitors center geweest en ons eerste softijsje gekocht. Nel een medium met aardbei smaak ( bleek een forse softijs te zijn met echte aardbeitjes er omheen in een bakje).

Ik heb een Peanut butter blash genomen. Ook een forse, maar met chocolade- en pindakaassaus en rondom een laag chocolade vlokken. Heerlijk. Een combinatie die wij niet kennen.

Bij terugkomst op de camping lekker een boekje gelezen ( Nel heeft het digitale lezen ontdekt op de ipad) en ’s avonds alvast wat kleding enzo uitgezocht en een deel van 1 koffer ingepakt.

De digitale bagageweger die we gekocht hadden deed het al niet meer. Er rammelde wat van binnen, dus morgen maar weer naar een walmart. Hopelijk kunnen we hem nog ruilen.

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!