Nog 1 maand wachten

Door Familie Verheyen - A long time ago

De vakantie is net begonnen; we mogen aftellen naar onze reis. Voor ons betekent dit nog 4 weken werken, onze jongens gaan zich in de aanloop naar deze reis uitleven op een voetbalstage en een kamp met de jeugdbeweging.

De verschillende dagplanningen beginnen stilaan vorm te krijgen. In Calgary zullen we rustig acclimatiseren, waarna we via Head-Smashed-In-Buffalo-Jump naar Waterton Lakes rijden. Hier hebben we een vakantiehuisje gereserveerd aan een meer met kayak. Pret verzekerd. Via de Going to the sun road, waar we op zoek gaan naar de witte berggeiten, maken we een ommetje in de VS. Vervolgens trekken we naar Radium Hot Springs, onze uitvalsbasis voor het eerste nationaal park. De daaropvolgende week spenderen we in Yoho, Kooteny, Jasper en Banff NP en hopen we wat wildlife te spotten en vooral veel korte wandelingen te maken. Een tocht met de snocoach op de Athabasca Glacier staat ook gepland. De volgende stop worden de watervallen en beren van het  Well's Gray PP. We trekken ook onze zwembroek aan voor een rafttocht. 

Onze laatste week starten we in Whistler, bekend van de Winter Olympics in 2010. Volgende halte wordt Vancouver Island: hier gaan we orca's spotten, helpen we met de postbedeling met een watervliegtuig en gaan we supporteren voor de Vancouver Island Raiders (American Football). We zwaaien Canada uit in Vancouver.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!