Dag 8 : San Diego - Sea World

Door De Huismannetjes - 31-07-2016 21:23

Vandaag staat een dag Sea World op het programma. We zijn rond 8.30 uur vertrokken, Sea World is een half uur rijden vanaf de camping. Wij kregen bij binnenkomst een bandje om waarmee we elk uur een drankje  / bijgerecht of dessert  en hoofdgerecht mochten bestellen (vooraf in NL geboekt). Daar hebben we uiteraard gebruik van gemaakt. Het was een warme dag dus vooral de flesjes water en aardbeien zijn veel verorberd. We hebben shows gezien van de zeeleeuwen, dolfijnen en als laatste de orka’s. Daarnaast heeft het park ook diverse attracties, zoals een achtbaan, wildwaterbaan en een soort Wildwaterbaan (in Efteling termen: De Piranha). We kwamen er bijna allemaal doorweekt uit maar toch vinden we dit kennelijk heel leuk, want wat hadden we een plezier. Jip, Koen, Roel en Dave zijn zelfs nog een 2de keer gegaan! Wel is duidelijk dat Seaworld de omslag aan het maken is van een attractie park naar een educatief centrum en opvang centrum voor zee-zoogdieren.

Rond half 9 waren we weer terug op de camping. De kinderen zijn gelijk weer het zwembad ingedoken. We zijn niet te laat gaan slapen want morgen hebben we de eerste lange reisdag voor de boeg naar Lake Havasu.

Reacties

Pa en ma 31-07-2016 21:52 {{button-41158}}

Van Iris en Paula hadden we al wat foto's gezien vanSea World. Leuke foto's en eengoede indruk hoe mooi het daar is. Heerlijk dat je dan nog even kan zwemmen en dan lekker slapen. Het geeft een goede indruk hoe het allemaal gaat met dit reisverslag. We zijn er erg blij mee! Liefs van ons.😘😘😘😘😘

De buitens 31-07-2016 23:50 {{button-41167}}

Super gaaf en wat is er met die autoladder gebeurt (twintowers).

Dave 02-08-2016 03:10 {{button-41251}}

Die autoladder hebben ze onder het puin van de Twin towers gehaald. Stond voor 1 van de torens.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan