Dag 14 Buffalo - Rapid City

Door Annemie en Jan - 16-09-2016 02:52

Donderdag 15-09-2016

Na een heerlijk ontbijt, koffers in de auto en om 9.30 uur vertrokken naar Rapid City met een tussenstop bij Devils Tower National Monument.

Na 2 uur rijden zien we Devils Tower liggen. Het is een grote monoliet en 386 meter hoog, het ziet heel apart uit zo'n grote "rots" die uitsteekt in een relatief vlak landschap. Devils Tower is het eerste National Monument in de VS . Op het moment dat wij er zijn wordt hij beklommen door 6 personen, ziet spectaculair uit!                                   Wij lopen de Tower Trail van 2 km, deze gaat om het monument heen. Je hebt van hieruit mooie vergezichten.

Om 14.00 uur rijden we verder via de Black Hills naar Rapid City, vlak voor we bij het hotel aankomen komen we in een fikse onweersbui terecht met hagel, regen, wind en bliksemschichten. Rond 15.30 uur komen we bij het hotel BW Ramkota aan waar we inchecken.

In de buurt ligt een Walmart die gaan we maar eens bezoeken. Wat een winkel hier kun je werkelijk alles kopen!

We hebben een Denny's gespot hier gaan we eten. Ik heb een Wild Alaska Salmon Skillet en Jan een Steak Skewer & Eggs Skillet (dit is eigenlijk een ontbijt 😳) met ieder een emmer cola! We hebben heerlijk gegeten.

's Avonds nog ff chillen, op tijd naar bed morgen wachten de Badlands! 

Reacties

Bernadette Siere 21-09-2016 17:23 {{button-42898}}

Angstig zeker als je je in de bergen begeeft met onweer en bliksem. 😖😁
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan