De laatste dagen

Door M.A. Bunnik - 16-04-2017 05:52

Donderdag, 14-april 2017 , vrijdag 15 april 2017

 

Uit San Angelo vertrokken naar Fredericksburg  totaal afgelegd vandaag 181 mijl dat is 291 kilometer. In dit stadje zijn veel Duitse invloeden merkbaar, in tweede helft van de 19e eeuw zijn hier veel Duitsers aangekomen en de cultuur wordt nog steeds voor zover dat mogelijk is in stand gehouden, we  zagen b.v. op een winkeldeur een bordje “Bitte nicht rauchen” verder ook een biergarten ohne bier gezien.

Als jullie er interesse in hebben op internet is veel meer te vinden.

In de Mainstreet zagen wij een winkel Dogologie waar alles voor een hond en zijn baas of bazin te koop is het is onvoorstelbaar. www.dogologie.com Kijk en vorm voor jezelf een oordeel. Hondenkleding, echt schattig hoor, jurkjes, tutu rokjes, jeans broekjes, petten schoentjes, brillen, dekjes, kleedjes, wandelwagentjes enz. enz. Ook alles voor de baas of bazin, petjes met een afbeelding van de hond die je hebt, ook bijpassende sokken natuurlijk. Dat je dat jezelf aandoet vooruit, maar om een hond “uit liefde”op te zadelen met dit soort onnatuurlijke producten  vinden wij wat ver gaan. Over honden gesproken onze camper heeft een ingebouwd alarm namelijk ook een hond zie de foto. Er was een dame die het erg vond dat wij de hond zomaar alleen achter lieten, het is blijkbaar een goede poster of de dame moet aan een andere bril. De camping waar we nu staan hadden wij gereserveerd en dat was maar goed ook alle plaatsen waren bezet,verder over deze dag niets bijzonders te melden. Morgen verder naar Bastrop richting Houston ± 200 kilometer bijna een rustdag.

 

We zijn nu in Hill Country, de streek boven San Antonio. Het landschap is ook veranderd, heuvelachtiger en groen, ook meer bebouwing. We hebben een stuk van een Scenic Route gereden met bloeiende bermen met rode, gele, witte  en blauw bloemen. Over vrijdag valt niet veel te vertellen, gelukkig hadden wij de camping besproken want hij is helemaal vol. Wij zitten onder Austin, een stedelijk gebied dus.

 

Rinus en Marga

 

 

Reacties

Nel 16-04-2017 11:33 {{button-43770}}

Marga en Rinus, goedemorgen,
De foto van de berm zit er prachtig uit. Daar wordt je helemaal vrolijk van.
Maar die hondenwinkel is toch vreselijk, arme honden. Moet je toch niets anders aan je hoofd hebben om zulke troep te kopen. Onze wandelplannen zijn niet doorgegaan. Het is hier kouder dan met Kerstmis.
Geniet van de laatste campingdagen en op naar Evelien en Bastiaan om lekker bij te praten over jullie avonturen. Tot de volgend keer.
Groetjes,
Nel
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan