Epiloog

Door M.A. Bunnik - 18-04-2017 04:13

 

Epiloog

 

Waarom gingen wij naar Amerika? Op de eerste plaats voor een warme knuffel dat is in Texas trouwens niet zo moeilijk, maar vooral ook om het nieuwe huis van Evelien en Sebastiaan te bekijken.

Als je dat ziet met de bijbehorende grond, dat is Nederland niet haalbaar.

Voor de liefhebbers is er overigens  nog genoeg grond te koop.

Een begrip is inmiddels “de Nederlander bestaat niet”, dat gaat ook op voor Texas. Zoveel verschillende landschappenen, maar één ding wel gemeenschappelijk:  de landschappen zijn eindeloos dat kan ook niet anders we hebben al geschreven dat Texas 16 maal zo groot is als Nederland.

Gaan wij volgend jaar weer? Die vraag is nog niet te beantwoorden, hoe staat het dan met onze gezondheid en willen en kunnen we het weer opbrengen om zo lang te vliegen en rond te trekken. Mochten we gaan, in ieder geval niet meer naar Texas voor een rondreis maar een andere staat en dan een binnenlandse vlucht naar Evelien en Sebastiaan en vervolgens weer naar huis of in omgekeerde volgorde.

Voor wat betreft deze reis is dit het laatste verhaaltje, we gaan ze bundelen en zoeken nog een uitgever, gezien de zeer beperkte oplage wordt het nooit een drukproef laat staan uitgegeven.

 

Reacties

Cobi 18-04-2017 07:06 {{button-43795}}

Dank Rinus en Marga voor de verslagen van jullie avonturen, we hebben er echt van genoten. Nog een goede week gewenst bij jullie kinderen, goede reis terug naar Nederland en hopelijk weer snel tot ziens! Groeten!

Nel 18-04-2017 09:44 {{button-43799}}

Het was heel leuk om met jullie mee te reizen. Zeker een gebied dat wij niet kennen.
Geniet nog van de familiedagen die komen en alvast een goede terugreis. Het weer is hier nog behoorlijk fris, maar er is meer zon gekomen dan voorspelt was. Dus jas aan en zonnebil op.
We zien elkaar dan weer gauw.
Veel lieve groeten, Nel en Carl

Albert en Wilma 18-04-2017 09:47 {{button-43800}}

Dag Marga en Rinus, wij vonden het leuk om jullie reisverslag weer mee te mogen lezen, want zoals ik al zei, Rinus jij hebt een leuke manier van vertellen, met de nodige humor! Ook al is het lang geleden, ik vond Texas en ervaring, maar wat natuur betreft niet bijzonder. Nogal droog en dor. Wij wensen jullie nog een fijne dag bij de kinderen. En natuurlijk een veilige terugvlucht.

Huibert 18-04-2017 15:30 {{button-43804}}

Ik sluit me aan bij de dankwoorden voor jullie reisverslagen. Leuk, humoristisch en interessant. Weer een stukje Amerika leren kennen. Goede dagen bij dochter en schoonzoon. Welkom alvast in Voorschoten, ook een heel aardige plek op aarde. Goede reis. Huibert en Gertrud.

Hans en Ineke 18-04-2017 22:23 {{button-43810}}

Leuk dat wij weer mee konden leven en lezen met alle belevenissen in dat "land" met al zijn (eigen)aardigheden.
Nu tijd om even lekker op adem te komen bij Evelien en Sebastiaan.
Heel veel groetjes !

Janny en Tom 19-04-2017 13:37 {{button-43814}}

Gezellig meegereisd en genoten van de leuke verhalen..
Geniet van de laatste dagen bij de kinderen en praat lekker bij.
Een warme groet uit het frisse Holland Janny en Tom
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan