Nagerecht

Door M.A. Bunnik - A long time ago

De reisverhaaltjes zijn natuurlijk op, echter zoals bij een diner is er nog een nagerecht. Ik heb nagedacht of ik dit wel moest serveren en besloten het toch  maar op tafel te zetten.

Na mijmeringen op de lange donkere avonden in de camper een brief gemaakt voor president Trump, hoe ik een van deel Texas heb ervaren.

Na vertaling is het de bedoeling  dat dit richting Witte Huis gaat, of het helpt,  dat is hopen tegen beter weten in.

 

Dear Mister President Trump,

 

Ik weet dat U geld belangrijker vindt dat het milieu en medemenselijkheid, Uw voorganger Obama heeft de aanleg van een grote pijpleiding dwars door een Indianen reservaat geblokkeerd. Per decreet heeft U dit besluit ongedaan gemaakt en brult we gaan hem maken en wel van Amerikaans staal. Om het milieu nog iets tegemoet te komen, dat Amerikaanse staal heeft U al, heel

 Zuid Texas ligt er vol mee U moet het alleen nog oprapen. In Zuid Texas liggen honderdduizenden  autowrakken, vrachtwagens, landbouwmachines, verlaten graansilo’s enz. enz. het lijkt wel onkruid, in de bermen zie je soms meer oud ijzer dan bloemen. Hark Texas wat dit betreft eens netjes aan, zet mobile shredders of

wrakkenpersen in dat schept voor jaren werkgelegenheid; U heeft Uw staal en een opgeruimde staat Texas.

Het is een blijvend proces gezien de enorme aantallen auto’s die we bij de dealers zien staan, U moet bedenken , de glans en het chroom van heden is het schroot van de toekomst.

Overweeg ook eens dat Uw ambtenaren de eigenaren van vervallen huizen, verlaten pompstations, schuren enz., opsporen en verplicht de eigenaren om deze eigendommen te slopen en het afval te verwijderen. Dan is Uw kreet trots op Amerika in de staat Texas alvast van toepassing

Als U toch aan het opruimen bent, langs veel autowegen in zuid Texas liggen aan flarden gereden autobanden, een mooi project om zware verkeerovertreders een taakstraf  uit te laten voeren. Wat U met al dat rubber moet?  Hopelijk wordt er nu al veel gerecycled. Je kunt er bv. ook kunststof honkbalvelden van maken.  Wat dacht U van een eerbetoon aan Uzelf om van deze autobanden ook een bungee jump elastiek te laten maken en tegen betaling vanaf de Trumptower te laten springen, kunt U toch wat verdienen aan de rommel uit Texas. Om het te promoten maakt U de eerste sprong zelf, met hopelijk voor Amerika een goede afloop. Wat ik bedoel, ach dat vult U voor u zelf maar in.

 

Kind regards,

 

Rinus Bunnik

 

 

Reacties

Hans en Ineke A long time ago

Heerlijk en puur nagerecht,
goed om eens op de kaart te zetten!
👍😀

Leny A long time ago

Ik denk dat jouw overdenking, helaas, te creatief is voor mhr. Donald, Rinus.
Hij moet er niettemin wel kennis van nemen.

Gr
Leny

Gré Brouwer A long time ago

Als het niet zo droevig was, zou je hier hartelijk om kunnen lachen. Het is een heerlijk nagerecht met een bittere nasmaak . Ik wist trouwens niet dat ik zo'n creatieve broer heb.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!