dag 6 Mount Revelstoke National park

Door onze vakantie door West Canada - 22-09-2017 02:00

Vandaag gaan we vanaf Vernon naar Canyon hot springs via het Mount Revelstoke National Park. We verlaten de camping en komen langs de Walmart. Daar besluiten we toch even te kijken voor een USB kabel, helaas heb ik die van mij thuis gelaten, maar in de camper kunnen we zonder stroom toch de telefoons opladen via USB. En  jawel, voor $10 een USB kabel en is het leed geleden.

Dan verder richting het National park. We stappen uit bij Revelstoke en drinken daar koffie bij de brug die over het meer van Revelstoke naar het national park leidt.

Even verder op nemen we de Meadows of the Sky parkway, een 26 km lange weg naar boven met vele uitzichtpunten. We komen aan op de parkeerplaats waar we de shuttlebus naar Balsem lake nemen. Daar maken we een wandeling. Overal worden we gewaarschuwd voor grizzly beren maar we zien ze (helaas) niet.

Weer beneden aangekomen, vervolgen we de highway en stoppen bij de Skunk cabbage boardwalk trail. Dit is een moeras waarover een houten wandelpad is gelegd die Langs de skunk cabbage planten gaat. Ze staan niet meer in bloei en zien er wat shabby uit. Niet echt meer iets bijzonders. Daarom houden we de andere trail, Giant cedars, voor gezien en gaan naar de camping in Cayon hot springs.

We hebben een mooie plek in het bos, maar het blijkt wel dat je boven de toch al forse staanplaatsprijs $3,- moet betalen voor de douche.  Dat vinden we als Nederlanders toch te gek. We douchen wel in de camper.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan