Nog een paar nachtjes

Door Elbert, Anouk & Ivey - 07-06-2019 04:36

Het is bijna zover. De reis gaat over een paar dagen echt beginnen, we zijn al aardig aan het aftellen. De koffers zijn al zo goed als ingepakt, de koelkast wordt steeds leger en de (puzzel)boekjes zijn gekocht. Het reisschema is iets aangepast want de Tioga Pass is helaas nog steeds niet sneeuwvrij. We zullen nu iets noordelijker gaan rijden over de Sonora Pass die wel sneeuwvrij is. De routes zitten helemaal in ons hoofd maar we hebben ze voor de zekerheid ook maar uitgeprint. We hebben van alle geboekte RV-sites de boekingsbevestigingen uitgeprint en ingepakt. Ook de geboekte activiteiten: Alcatraz Island, Monument Valley Safari, Antelope Canyon en jawel de helikoptertour over de Grand Canyon. De kleine mag gratis mee (mag ook wel als je ziet wat wij ervoor betalen). Hopelijk vindt zij het niet teveel herrie en kan zij ook van het mooie uitzicht genieten. Wij zijn er al goed klaar voor de reis. Komende dagen de laatste puntjes op de I zetten om helemaal voorbereid te zijn.

Zondag begint het dan echt. Eerst naar Schiphol om vanuit daar naar San Francisco te vliegen. Hopelijk is er nog een stoel vrij (tot nu toe wel) zodat onze peuter een eigen stoel heeft om te zitten/slapen en te spelen. Dat gaat nog wel een uitdaging worden maar dat gaat wel goed komen. Eerst volgende bericht zal vanuit de VS komen. Wij tellen alvast af, tot dan.

Reacties

Inge 09-06-2019 20:29 {{button-57491}}

Hi Anouk, Elbert en Ivey,

M`n moeder wees me net op jullie dagboek. Leuk! Ik ga me er op abonneren...

Wens jullie een hele goede reis, geniet ervan!!!

Grtz,
Inge

Jaco, Esmee & kids 09-06-2019 21:10 {{button-57492}}

Lieve Elbert, Anouk en Ivey,

Jullie zitten nu in het vliegtuig, hopelijk is de stoel naast jullie vrij voor de grote meid!
Heel veel plezier en geniet ervan!

Heel veel liefs van ons!

P.s Lieve Ivey, als je terug bent, ben ik ook wat groter en kunnen we samen spelen! Kusje van je vriendinnetje Anne fleur!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan