Op LA verkenning!

Door Patricia - 14-07-2022 02:12

Woensdag 13/7

Mop Eerst maar eens op ontbijt tocht, van ons hotel of motel of iets wat erop lijkt is het restaurant dicht duszz zelf je voedsel vergaren! Nou is dat niet zo moeilijk hier.. is meer lastig dat je moet kiezen. Uiteindelijk bij Dennys beland, lekker uber amerikaans/ retro ingericht, rode leren banken met afgeronde tafels en een bar.

ik denk Siem zn favo restaurant ;) ontbijt werd een lumberjack: bacon/ eggs/ ham/ worstjes en geraspte gebakken aardappelen met toast en ja ook nog.. 2 american pancakes. Ik een koffie met hetzelfde (kan natuurlijk niet achterblijven) en jara aan een beef salad.

nadat we dit hadden verorberd zijn we op pad gegaan, Koreatown bezocht speciaal voor Jara (Enhypen fan..) en daarna naar Hollywood gegaan, uiteraard het Hollywood bord gezien en o.a de walk of fame afgelopen. 
 

rond de klok van 11 een Hollywood tourbus genomen die ons 2 uur langs alle bijzondere plekjes reed van Hollywood (dit is niet in 1 dag af te lopen..) geweldige 🚌 chauffeur die erg leuk kon vertellen. Uiteraard ook de celebrity huizen gezien in Hollywood en Beverly Hills, wat een kastelen! 
daarna nog even het laatste stuk gelopen naar China theater (belangrijkste gedeelte van de Hollywood blvd) daar waren ze bezig met de opbouw van een theater (midden op de weg) voor een opening van een nieuwe netflix serie: the grey man. O.a Netflix gebouw/ cnn en AGT (America Gots Talent) staan er ook dichtbij.

Daarna lekker teruggelopen (volgens de kids niet zo lekker.. beetje grote Smurf vragen; is het nog ver.. en het is warm..) dan maar een milkshake bij Dennys.. heerlijk vers! En t mooiste is je krijgt eigenlijk 2 millshakes. Dus wij waren weer voldoende afgekoeld.

helaas wel tot de ontdekking gekomen dat de bankpassen het niet meer doen in de winkels; wel bij de ATM dus geen nood aan de man maar wel lastig. Dus even chatten morgen, de techniek van tegenwoordig! 
 

kortom we kijken onze ogen uit, wat een bijzondere stad LA!

Reacties

Mip 14-07-2022 07:06 {{button-63891}}

Goedemorgen voor ons dan 😎 - das toch geen ontbijt joh moet je niet elke dag doen 🤣wat een heerlijke winkels zag ik voorbij komen niet geshopt ? Wel lastig van de bankpassen hoop dat dat snel opgelost is … vind t wel rustig op straat daar of lijkt t maar zo? Die boom is prachtig zeg ? Neem maar mee voor vb ☺️

Roos 14-07-2022 07:37 {{button-63893}}

Oo zo te zien zijn jullie al aardig gewend:) Hopen dat dat met de bankpassen vlot opgelost kan worden. Dat maakt het allemaal net wat relaxter.
Aan het gezocht van Siem te zien is op dit moment het ontbijt nog het hoogtepunt van de reis🤣 Geniet ervan, Siem! Het is erg leuk om zo mee te reizen en te ziet wat jullie allemaal beleven. Lekker slapen straks!

Jorinde 14-07-2022 08:47 {{button-63895}}

Heerlijk meegenieten zo met jullie, kinderen hoeven niet te wennen aan die waanzinnige Amerikaanse ontbijten zie ik😁 succes met de betaalkaarten, had je ze omgezet naar de usa ipv Europa kun je online instellen🙌

Patricia 14-07-2022 11:32 {{button-63905}}

Idd die ontbijtjes hier.. mega..
die winkels! Man man jara had daar wel even naar binnen gewild maar ja geloof dat ze al eerst je bankrekening checken voordat je binnenkomt. 🤣
Bankpassen ingesteld op Amerika dus er is weer iets bijzonders aan de hand.. maar ja whats new..
De boom zit al in mn koffer!

Opa 15-07-2022 16:49 {{button-63937}}

Het is even wennen, maar dan krijg je ook een goed ontbijt!
De eerste klap is een daalder waard😄ik denk dat jullie nog grote verrassingen zullen meemaken.
Erg leuk👍🌹
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan