Aftellen

Door Familie Onderdijk - 07-07-2022 21:26

Nog 3 dagen en dan is het zover! Dan gaat onze reis van start! Na maanden van voorbereiding en toch wel wat spanning door corona, oorlog, drukte op Schiphol en boze boeren; het wordt allemaal tot kort voor vertrek spannend gehouden. Alle campings zijn geboekt, diverse activiteiten gereserveerd, de benodigde papierwinkel aangevraagd, uitgeprint, digitaal opgeslagen, de koffers nog niet helemaal ingepakt maar ik geloof dat we er klaar voor zijn. De credit card hield het nog even spannend; was net vernieuwd maar bleek er eentje van een verkeerde lichting te zijn. Maar de nieuwe nieuwe is ook net op tijd binnen. Het is ons gelukt om best een aantal campings in de Nationale Parken te reserveren maar dat was wel een hele onderneming. Op tijd klaar zitten met meerdere computers; voor de camping(s) in Yosemite zaten we zelfs klaar met 4 computers.... Gelukkig is het allemaal gelukt en hopen we dat het de moeite waard was! Kaartje voor een popconcert scoren lijkt makkelijker....

We vliegen met American Airlines naar San Francisco met een overstap in Dallas en hopen dat dat allemaal gaat lukken en niet onbelangrijk dat de koffers meekomen.

Voor onze kinderen wordt het de eerste keer dat ze gaan vliegen. Voor ons is het al weer een tijdje geleden.

Wij (Richard en Carla) zijn al eerder in Amerika geweest maar nog niet in dit gedeelte dus voor ons allemaal is het nieuw.

In San Francisco blijven we 2 nachten in een hotel waarna we de camper gaan ophalen.

Let's go dan maar!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan