Las Vegas

Door Familie Onderdijk - 26-07-2022 03:18

Vandaag een rustig dagje. Even lekker geslapen zonder wekker te zetten, even bijkomen van gisteren. Oorspronkelijk was het idee van Richard en de kids om naar een schietbaan te gaan om te gaan schieten, want dat kan hier 'gewoon', maar na de gebeurtenissen van gisteravond hebben ze er niet zo'n zin meer in. We hadden het nog niet gereserveerd dus laten het lekker voorbijgaan.

Ik maak van de gelegenheid maar gebruik om een wasje te draaien en na een paar keer heen en weer lopen naar het airco gekoelde washok is dat ook gebeurd. Carice en ik gaan proberen iets af te koelen in het zwembad. Ze hebben hier verschil in een family pool en een adult pool, met Carice dan maar naar de family pool die op deze bloedhete middag alleen bevolkt wordt door Nederlanders...

Eind van de middag toch maar weer een Uber besteld om richting Strip te gaan. We laten ons weer af zetten bij het Mandalay Bay Hotel en lopen binnen (=airco) door. Bijna alle hotels sluiten binnendoor aan elkaar, je hoeft niet veel of ver buiten te lopen als je dat niet wilt. Het idee is om een buskaart van de Deuce bus te kopen; dit is een soort OV-bus die de hele strip afrijdt tot aan het noordelijkste gedeelte; Fremont Street, dit is het oude/oorspronkelijke deel van Las Vegas. Tickets gekocht bij de automaat en toen was het wachten op de bus, het werd drukker en drukker bij de halte. Toen bus eindelijk kwam pasten we er allemaal net in en ging het met een slakkengang vooruit waarbij de bus zelfs menig halte voorbij reed omdat de ie zo vol zat. Dit ging een heel lang ritje worden....Was een leuk idee die bus, praktijk was toch anders....Na 1,5 uur in de bus waren we dus eindelijk bij Fremont Street.

Casper en Richard gingen bij de befaamde 'Heart Attack Grill' eten, ik en Carice belandden uiteindelijk bij "Nacho Daddy'. Na het eten toch maar weer met de bus terug, tot aan het Venetian Hotel want daar wilden we nog even binnen kijken. Je kunt daar zelfs in een gondel varen net als in Venetië, binnen is het zo gemaakt dat het net lijkt of je buiten loopt. Het is allemaal verschrikkelijk over de top maar het fascineert toch allemaal! Uiteindelijk was het toch alweer laat geworden, weer een Uber besteld en hop terug naar de camping. Wat vinden we van Las Vegas; we zijn in ieder geval allemaal een ervaring rijker. Tis net een grote speeltuin voor volwassenen, alles kan en mag. Ik vond het leuk om een keer gezien te hebben maar daar blijft het ook wel bij!

Morgen zoeken we de rust weer op!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan