Het is bijna zover

Door Janet en Ageeth september 2011 - A long time ago

Hallo allemaal,

Het even geduurd maar na meer dan 2 jaar is het dan weer zover. Wij gaan weer samen op reis. Vorige keer Amerika, nu hebben we gekozen voor Canada. Morgen, 23 september, vliegen we naar Montreal. Vanaf daar zullen we naar QuebecCity, Rimouski, Tadoussac, Trois Rivieres, Kingston eindigen in Toronto. Janet vliegt dan weer naar huis, Jan & Anne hebben het dan weer lang genoeg zonder haar moeten doen. Ageeth krijgt dan bezoek van Erwin. Hij vliegt naar Toronto en vanaf daar reizen ze eerst per trein naar Niagara Falls om daar de camper op te halen. Zij trekken dan nog rond in New England om te eindigen in New York. Uiteindelijk komen ze op 23 oktober weer in het land. Tja, wie het breed heeft .......

Maar zo ver is het allemaal nog niet. Eerst gaan wij, Ageeth en Janet morgen met een rechtstreekse vlucht naar Montreal. Wij hebben er zin. Op dit moment druk met de laatste voorbereidingen (lees Janet doet niet zo veel, Ageeth rent zich nog rot om alles rond te krijgen). Maar morgen om 10.45 uur nemen we de trein naar Schiphol en kan het feest beginnen.

Wij hebben geengrote wensen voor deze reis, wel willen we graag een walvis en een wallmart zien. Dat laatste is geen probleem, Janet heeft al gekeken waar we ze kunnen vinden in haar speciale Rand Mc Nally routeboek, maar dat de walvis, dat wordt spannend. Ageeth heeft al wel een gezien, maar Janet hing toen boven een emmer (geen details nodig!).Dus nu hopen we samen dit te gaan ervaren.

We reizen dit keer niet met een camper maar met een auto. is wat handiger voor onze routes. De hotels zijn geboekt....dus nu maar wachten tot we gaan.

We zullen proberen jullie allemaal op de hoogte te houden van onze avonturen.

Goetjes Ageeth en Janet

Reacties

Henk Bosker A long time ago

Hoi Ageeth en Janet ,

ja ja dat doet maar !! Ik wens jullie een hele goede reis en veel te zien daar in het verre Canada.
Ik blijf jullie volgen,

groetjes,

"kale Enke "

Kwalietijd@gmail.com A long time ago

Hè meiden heb het goed en hou het goed saampjes !! Fijn dat we met jullie mee mogen reizen!! Veel walvismartt!! Gr. Alie

Janet en Ageeth september 2011 A long time ago

Enke: leuk daj d;r weer bi'j bint!

Alie: wij hebben de eerste walmartnorden al gezien. Nu de vissen nog!

Janet en Ageeth september 2011 A long time ago

Enke: leuk daj d;r weer bi'j bint!

Alie: wij hebben de eerste walmartnorden al gezien. Nu de vissen nog!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!