De kleur is ROOD

Door Janet en Ageeth september 2011 - A long time ago

We zijn in Milton en hebben eindelijk weer eens een camping met WIFI, dat ook naar behoren werkt. Er zijn dus weer wat fotoos geplaatst. Vandaag zijn we naar de COG train geweest bovenin de White Mountains, Mnt Washington om presies te zijn.

Vermont en New Hampshire: Rood in de meest waanzinnige schakeringen, heel erg mooi. Morgen hopen we er wat fotoos van te plaatsen, het kost allemaal even wat tijd om ze uit te zoeken enzo. De trein hebben we helaas gemist omdat die voor de hele dag om 12.30 uur al volgeboekt was. Hadden we kunnen weten. Het is zondag en hier viert men morgen Columboday, dus hebben veel mensen een lang weekend vrij.......Nah ja, we hebben de treinen wel gezien en nog geprobeert morgen de eerste te boeken (de echte stoomtrein gaat dan) maar ook die was volgeboekt. Helaas, jammer, maar we gaan niet ,op misschien onze voorlopig laatste zonnige dag, op de trein zitten wachten !!cheeky

Wel een echte aanrader voor iedereen die er in de buurt komt. De bergen zijn vergeleken bij de omgeving inderdaad wit, maar nog niet met sneeuw natuurlijk!Daarna enige uren file gereden door alle ski resorts die er zijn in het zuiden van New Hampshire, en dat zijn er nogal wat. We zijn ondertussen wel lekker bijgekleurd ook door onze lunch buiten (pancakes!!!yes)

Morgen gaan we naar Cape Cod, een paar uurtjes rijden zeggen ze hier, als we maar eenmaal voorbij Boston zijn.....

CU!

ps:leuk dat er nog steeds reacties komen!

Reacties

Henk A long time ago

Columbo Day? ... niet verwacht dat die detective zo beroemd was ... aan de andere kant ... hij loste wel alles binnen het uur op ... fijn om zo mee te mogen lezen ...

Janet A long time ago

Hoe is het me de camper? Daar ben ik wel even benieuwd naar.... Wel super wat jullie allemaal zien. Ben erg benieuwd naar alle foto's.

Debstra A long time ago

Het koste vast veel tijd die foto's, maar het is het waard ! Super om jullie op deze manier te volgen, ben iedere dag wat meer jaloers......(by de way missen we je enthousiasme bij de luns.....)

Evelien A long time ago

Cape Cod mooi gebied, en als je langs RI middletown komt "on the way" doe Michele even de groeten!

Evelien. X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!