De voorbereiding

Door A. van Aalzum - 07-09-2012 19:32

Beste allemaal

Zoals al vaker moet alles weer op het laatste moment. Net een koffer gekocht bij de HEMA. De goede maat uitgezocht. Hebben we (Jolanda) iets meer ruimte voor overtollige bagage. En, by the way, toch wel handig voor de handbagage, hebben we wat dropjes voor in het vliegtuig.

Afijn, de laatste loodjes zullen we maar denken. Ondanks dat we denken dat we niet zoveel bagage mee hebben, komt iets meer ruimte toch wel van pas. Tegenwoordig neemt de elektronica veel plaats in. Een tablet, een fototoestel, een videocamera, een laptop, een smartphone etc. etc. We hebben ook de wereld aan opladers en wereldstekkers mee. Nu pas merk je dat het vreselijk vervelend is dat elk toestel, wat opgeladen dient te worden, weer een andere manier van opladen heeft. Leve de logica!!! Hierin is door onze veel bejubelde jeugd nog heel te ontwikkelen.

Zoals een goede Nederlander betaamd moet er gestemd worden. Dus straks nog even naar Stobbelientje om het stemmen van 12 september  te regelen. Hopelijk is deze te vertrouwen en wordt mijn stembriefje niet op de "zwarte" markt verkwanseld. Mijn favoriet hoeft nu niet direct in het Catshuis (torenkamertje) maar een plek op de trap zou wel leuk zijn. Hij kan daarom mijn stem wel gebruiken.

Morgen de puntjes op de i zetten en laat dan het grote avontuur maar beginnen. Ik denk dat we alles maar gewoon over ons heen moeten laten komen. We zien het wel.

Het volgende bericht komt waarschijnlijk uit San Francisco. Tenminste wanneer ik mijn tablet zover kan krijgen dat hij dit programma ervoor kan krijgen.  Zo niet, dan is dit de eerste en laatste keer dat dit blog met proza gevuld wordt.

 

Reacties

stobbelientje 09-09-2012 09:43

Ik heb hem tien euro geboden voor de stem op mijn favoriet, die in het torentje hoort. Ook voor de belangen van Anne. Maar dat was hem te weinig.

Erik 11-09-2012 09:47

Komt hier nog wat te staan ouwe luitjes? Na zondagmorgen nog helemaal niets gehoord te hebben en de leeftijd die jullie inmiddels bereikt hebben in acht nemende vroeg ik mij toch af of alles goed is gegaan;)

Om nog even terug te komen op je eerste blog voor wat betreft het stemmen; neem aan dat je wel goed doorgegeven hebt dat je de linkse kerk (RIP Pim) LINKS laat liggen...

Sjoerd 11-09-2012 12:14

En ook ik vroeg mij af of alles goed is gegaan. Evelien heeft het namelijk al over een mogelijke crash! Of is het gewoon een kwestie van het niet om kunnen gaan met de (nieuwe) communicatie middelen? We wachten af...

tjitske 14-09-2012 14:57

hoi luitjes
ik heb nog niets kunnen vinden vanuit San Francisco.
of zoek ik niet goed'
heel veel geluk nog daar in dat verre amerika.
gr tjitske homma

Dine 14-09-2012 21:22

Zijn jullie ergens in Afrika in de rimboe terecht gekomen zodat communiceren niet meer mogelijk is.Dat zou jammer zijn.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan