Zaterdagavond

Door A. van Aalzum - 16-09-2012 04:01

Nog snel even een berichtje.

Koosje bedankt voor de tip. k zoek nu alvast iets uit om zondagmiddag nog te gaan doen. Na een lange autorit is een wandeling nooit weg.

Jan bedankt voor de uitslag. Nu durf ik weer door Oregon te rijden en hoef met niet voor Balk te schamen.er rijdt hier een auto met daarop een grote sticker: Bliid dat ik ut Balk kom)

Gys en Citie van harte gefeliciteerd met de twadde pake en beppe sizzer. Geniet er maar van. Probeer de tijd wel een beetje eerlijk te verdelen. Misschien is dit ook een mooie reden om het wat kalmer aan te gaan doen. Heb je meer tijd voor de lytsbern en kun je misschioen ook zo een mooi tripje maken.

Vanochtend dus een origineel Amerikaans ontbijt met saucisses, scrambled eggs, hashbrowns, bread, apple streudel pie, coffee, orange juice, sandwiches etc etc. Natuurlijk weer (veel te) veel. Daarna gewinkeld in twee kanjers van supermarkten. Toen met Karen, een nicht van Jolanda, naar haar huis in Talent geweest en daarna een trip door de vineyards gemaakt. Daar waren allemaal wijn en kaasproeverijen. (local products, just like we have in Holland) Wij zijn ook bij een proeverij geweest. Heerlijk op een veranda, uitzicht over de wijngaarden, nippend aan witte en rode wijn bij een temperatuur van 30 graden. Lekker relaxt. Bij deze warmte kregen de dames echter last van de alcohol en met rode gezichten hebben we de wijngaard verlaten. Het blijft hier maar mooi weer. In L.A. is en was het nog steeds 105 graden vertelde Ali, de andere nicht van Jolanda)

Nu met zijn allen weer eten en dan klaar maken voor de reis van morgen. Morgenvroeg om een uur of 8 / 9 weg. Het is geweldig om te zien (en te proeven) hoe iedereen zich uitslooft om het ons naar de zin te maken.

Het volgende bericht komt uit Mariposa CA.

Dus niet. Het is nu zondagochtend. We staan op het punt om te vertrekken. Horen net van Ali dat het in LA 107 graden is. In Death Valley, waar we woensdag langskomen is het momenteel 137 graden. Gelukkig rijden we niet in ons eigen Fordje. Dat was wel erg heet geworden zonder airco. En met de raampjes open rijden werkt dan ook niet.

Reacties

Truusje 17-09-2012 05:29

Het is nu al weer Zondag avond en wij zijn in Woodland, Washington, wij kwamen hier ongeveer 6:30. Dan wat eten klaar gemaakt en nu even jullie schrijven. Wij hopen morgen avond in Anacortes te zijn. Heel hartelijk bedankt for your visit.

Sjoerd 17-09-2012 15:46

He alde luitjes! Goed nieuws uit het mooie Ysbrechtum. Zonet twee gesprekken gehad met de ondernemer en vanaf volgende week ben ik de nieuwe bedrijfsleider van de C1000 Molenkrite te Sneek. Promotie!! Super mooi maar wel spannend. En met jullie gaat het ook helemaal goed lees ik wel. Geniet er van! Tabee

aletta 17-09-2012 21:16

super om te lezen dat jullie t zo naar de zin geniet maar van t mooie weer t slaat hier deze week om gr van ons

yyyyyy 17-09-2012 21:50

yyyyyyyy

Harm en Siep 18-09-2012 10:47

Hoi buurtjes ,allereerst excuus voor de foutjes op de vorige mail ,was een storing!Verder genieten we van de mails en volgen jullie op de kaart.Wat geweldig allemaal en dat in een automaat !!
Wat zullen jullie genieten van de mooie natuur en het weer daar .Hebben jullie al veel wild gezien daar of alleen koeien met cowboys!Nu maar fijn vakantie vieren verder.Oan,t sjên Harm en Siep

Harry en Inge 18-09-2012 20:34

Erg leuk om jullie verhalen te lezen, ik hoop dat jullie nog in het Fordje passen als jullie thuiskomen, zo te horen komen er wat kilootjes bij.
Maar zonder gekheid: fijn dat jullie genieten van deze reis.
groetjes en tot over een hele tijd.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan