Dag 9: Page - Bryce Canyon, Utah

Door Hans en Marian - A long time ago

Na een nachtrust van 10 uur werden we vanmorgen om half zeven wakker. Heerlijk geslapen en dan blijkt reizen, en alle indrukken verwerken, toch vermoeiend te zijn. We hebben rustig aan gedaan want vandaag was het 'slechts'  230 km naar de volgende camping bij Bryce Canyon in Utah. 

De reis was door een prachtig gebied en we hebben dan ook genoten (zie de foto's).  We waren om 13:00 uur op de camping en hebben een was gedraaid en gedroogd. Alles is hier goed voor elkaar. Vanwege de nachtvorst van -6C alle watertanks geleegd om schade te voorkomen. Na een week op weg te zijn hebben we inmiddels 3350 km gereden. De komende 2 weken gaan we het qua afstanden een stuk rustiger doen. Zo staan we hier bij Bryce Canyon 2 dagen en is de volgende stop Zion National Park en dan Las Vegas. Korte afstanden.

Hier op het nieuws horen we de berichten over de tornado's. Dat gebied (vanaf New Mexico) zijn we inmiddels al gepasseerd. Hier in Utah komen die slechts sporadisch voor.

Tot morgen!

Reacties

an en ies A long time ago

Schitterende plaatjes in de canyon hoor.Waren i.d.d benieuwd of jullie last hadden van de hurricanes. Gaat goed tekeer in amerika.Zijn jullie al een stuk van verwijderd. Veel genot met de verdere reis!

debbie de geus A long time ago

Jullie zijn echte kilometervreters geworden haha..

xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!