De vlucht en het wonder dat Las Vegas heet!

Door Klaas & Sander Snijder op

Zaterdag 4-10-2014 Las Vegas

De vlucht en het wonder dat Las Vegas heet!

Ons eerste bericht vanaf Amerikaanse bodem! Na een totale reis van 17,5 uur zijn we aangekomen op het vliegveld in Las Vegas. De vluchten waren beide goed, weinig turbulentie en fatsoenlijk weer zodat we onderweg ook nog het één en ander hebben kunnen zien. De eerste vlucht duurde 10,5 uur tot Houston. Met bijna vier uur tijd om over te stappen konden we het rustig aan doen. Even goed gegeten en gedronken. De hoeveelheid eten viel ons nog mee..... drinken kon in bekers van minimaal 1L!

Vervolgens nog 1,5 uur vliegen tot Las Vegas (met tijdsverschil  erbij totaal 3,5 uur). Gelukkig hebben we allebei nog een aantal uren kunnen slapen gedurende de gehele reis. Dit zorgde ervoor dat we toch nog iets van de beginnende jetlag konden beperken.

Vliegen richting Vegas is één grote verrassing. Een grote zandbak ,woestijn, zans, zand en nog eens zand..... Totdat er opeens een stad de kop op begint te stekendste allerlei lichtjes, Las Vegas!

Nadat we geland zijn hebben we onze bagage opgehaald en zijn we met een shuttle naar ons hotel gebracht waar we twee nachten verblijven. Het Luxor hotel is  één grote pyramide, je hebt het gevoel dat je je in Egypte begeeft als je binnen loopt. Inchecken (kamer op 13e verdieping met geweldig uitzicht!) uit de 3700 kamers...even kort omkleden en vervolgens 'The Strip' op! (We zijn er nu toch hè ;-) ) 

Wat we hier al hebben gezien is allemaal fantastisch! Allemaal Glitter & Glamour, niks is hier normaal en alles kan hier! Al die hotels, grote auto's, al die mensen! Het is hier echt super! 

Op aanraden van Berend en Herma (bedankt voor de tips!) zijn we ook bij hotel Bellaggio geweest. Onderweg konden we niet om al die andere attracties heen (zie foto's voor een impressie). Bij Bellagio hebben wij gekeken naar de fantastische watershows. Uiteindelijk in een kroegje op de kruising nog even een Corona gedronken met Chips (je krijgt toch wel honger als je bijna 29 uur je bed nog niet weer hebt gezien. Al struinend teruggelopen naar ons hotel waar we om half 12 plaatselijke tijd op bed lagen.

Nu we dit typen is het 7 uur in de morgen en maken we ons rustig op voor weer een mooie dag met een mooi uitzicht vanuit de hotelkamer op Las Vegas....

Wordt vervolgd!

ps. Foto's zijn we mee bezig om deze te uploaden naar de Ipad.

Reacties

Klaas & Sander Snijder

Klinkt goed!Geniet ervan maar dat gaat vast lukken!

Familie T.H. Snijder uit Kampen.

Zo te horen, ziet het er prachtig uit. Maar even een gokje wagen in Las Vegas!

Veel plezier.

Met vriendelijke groet van de Familie Snijder uit Kampen.

Marthijs Wegdam

He Sander en Klaas, we gaan jullie volgen.
Leuk om te lezen! Veel plezier

Marthijs Wegdam

He Sander en Klaas, we gaan jullie volgen.
Leuk om te lezen! Veel plezier

Yvonne van der Zee

Gokken! Grt Yvon & Oma

Yvonne van der Zee

Gokken! Grt Yvon & Oma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden