Malibu Beach and LA

Door Klaas & Sander Snijder - 21-10-2014 05:56

Maandag 20 oktober

Malibu Beach and LA

Met de camper hebben we vanmorgen nog over een gedeelte van de Highway one naar Malibu gestuurd. Het leek eerst bewolkt maar hoe verder we richting Los Angeles reden hoe mooier het weer werd. 

Om 11 uur kwamen we al aan op Camping Malibu Beach. Een mooie camping met vele standplaatsen met uitzicht op de oceaan. Dit leek ons ook wel wat en we zochten dan ook een mooi plekje uit met uitzicht op de oceaan.

Rond 12 uur zijn we met de camper naar Hollywood vertrokken om hier een kijkje te nemen. Op de twaalfbaans weg in LA merk je dat je niet de enige bent die hier rijdt. Los Angeles is ook een enorme stad met ruim 13 miljoen inwoners. 

Toen we in Hollywood aankwamen zagen we maar weinig campers rijden......na wat rondtoeren over de Hollywood  boulevard en een aantal foto's hebben we maar besloten om terug te gaan naar de camping, om van onze plek te genieten. Parkeren met risico op weggesleept te worden hadden we ook weinig zin aan namelijk. 

Direct de zwembroek aan en naar het strand om een frisse duik te nemen.(Berend je dacht zeker dat we mietjes waren....). Op het strand spraken we nog een jong stel uit Koekange die waren net stiekem getrouwd in Las Vegas. De ceremonie duurde 20 minuten en dan was het formeel klaar. Leuk om te horen dat dit wordt gedaan.

 Nog even een stukje over het strand gelopen en genoten van het fantastische uitzicht en weer hier. Even opgefrist en alvast onze tassen ingepakt want morgenvroeg leveren we de camper in. 

Rond een uur of zeven vertrokken we naar het visrestaurant onder aan de weg. Hier hebben we een lekker stukje zalm gegeten (Sander met rijst, Klaas met friet.... 'Rice' en 'Fries'..... Dat krijg je als je 'Fries' niet goed uitspreekt... Het was uiteindelijke toch wel lekker.

Nu we dit allemaal schrijven zitten we nog lekker effe te genieten van het geluid van de oceaan op onze picknicktafel met de korte broek aan, heerlijk.  Als we morgen de camper hebben ingeleverd checken we in bij het hotel en doen we nog een dagje LA sightseeing.

Tot morgen! 

Reacties

yvonne 21-10-2014 11:27 {{button-27119}}

Sunset Boulevard; shop till you drop......

berend 21-10-2014 12:37 {{button-27120}}

vergeet niet het "hollywood sign" op te zoeken. is best nog wel lastig ...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan