Joshua Tree 9-7-15

Door Erik van den Berg - A long time ago

 

Joshua Tree  9-7-2015

Camper ophalen bij El Monte, stipt 09,30 uur stond de taxi gereed zoals afgesproken om ons naar El Monte te brengen. Een maal aangekomen werden we vlot geholpen, eerst een instructie filmpje en daarna de inspectie en de uitleg van de camper. Enige kleine schade opgenomen en op naar de supermarkt voor voorraad, en niet te vergeten een TomTom. Na wat omwegen de supermarkt gevonden spullen ingeladen en  de TomTom halen bij de volgende Wallmarkt. Eenmaal alles aan boord op weg naar Yoshua Tree. Inmiddels is het al 02.30uur eigenlijk te laat, maar het is niet anders.

Het verkeer zat alleen niet mee de taxi chauffeur had ons al gewaarschuwd voor verkeer opstoppingen na 14.00uur . Dit was inderdaad het geval. Het duurde veel langer dan gedacht om uit de stad te komen ( 14 miljoen inwoners en zo groot als de provincie Utrecht). Blijkbaar moest iedereen de zelfde kant op als ons. ( en wat zijn we blij met de TomTom). Na een kleine omweg hadden we toch route 62 te pakken en kwamen we vroeg in de avond in Yoshua tree aan. Een RV Campground ( Camper = Recreation Vehekel) vinden valt nog niet mee. Na wat navraag werden we dus “ all the way up” Yoshua Tree in gestuurd. Na wat zoek werk hebben we een schitterend plekjes gevonden waar we hebben overnacht. Uiteraard eerst een gebraden kippetje verorberd en daarna een gezellig kampvuur gemaakt.

 

Super veel sterren gezien, en afgesproken dat we vroeg zouden opstaan om zonsopgang te zien. Mooie foto’s gemaakt met vergezichten van het vroege zonnetje.

  

Reacties

mams A long time ago

Je bercht ontvangen wat een avondtuur en wat een mooie foto s rijd de camper lekker? Is wel even wennen zeker geniet lekker hier alles zijn gangetje groetjes x x
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan