Grand Canyon 10-7-2015

Door Erik van den Berg - 13-07-2015 05:38

 

Grand Canyon  10-7-2015

Na het genieten van het ochtend gloren op weg naar de Grand Canyon. We wisten dat het een lange zit zou worden maar wel eentje met schitterende uitzichten onderweg. Diegene die wakker waren hebben er van genoten wat een ruimte en wat een bergen. Schitterend. Na een reis van ruim 600km waren we laat in de middag in Grand Canyon Camper Village (Tyuasan). Hier heeft Yvonne een lekker diner bereid kip, gebakken aardappels en broccoli. En speciaal voor de heren een koud Corona, super. Na het eten met de RV naar de Grand Canyon gereden om zonsondergang te zien. Hier gelijk een National Park pas gekocht voor alle parken. Na de entree nog een paar mile doorrijden en de parkeerplaats oprijden, daar gingen we direct naar de uitkijkpost. Wat geweldig en spectaculair natuur geweld is dit. We waren allemaal onder de indruk van het schouwspel. Schitterende foto’s gemaakt enkele zal ik bij de blog toevoegen.

De uitkijk posten en daar waar je gewoon naar de rand van de afgrond kon lopen indrukwekkend en soms zelfs een beetje beangstig. Al met al een geweldige ervaring die we niet zullen vergeten.

Op een randje zitten wachten tot de zon onderging wat een schitterend schouwspel aan (rode)kleuren.

 

Morgen proberen we vroeg naar de Canyon View te gaan om daar van het vroege ochtend licht de Canyon te bewonderen. We zijn benieuwd wat het ons zal brengen.

Daarna gaan we richting Page . Hierover meer in de volgende Blog.

Ik schrijf deze Blog op de computer offline we hebben WIFI maar deze is over belast ik denk dat hij hierdoor niet meer werkt. Iedereen is al naar bed en ik hoor een hoop gesnurk zal wel komen door de cola rum. Heerlijke vakantie. Tot morgen.

 

Reacties

mams 19-07-2015 18:06

Wat een mooie foto's schitterend zal wel erg mooi zijn groetjes x x mams
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan