Dag 13: rit van St. Petersburg naar Fort Myers beach

Door Wesselien - 24-09-2017 20:42

Poeh poeh. Echt zo tropisch, wil niet klagen maar het zweet loopt me zo van voorhoofd de ogen in. De familie en FB mensen hebben het uitzicht al gezien. Ik plaats zo de foto!

Vanmorgen een normaal ontbijt proberen te bestellen. Twee eitjes on toast en 2 slices of bacon. Hold the potatoes! De serveerster nam er niet direct genoegen mee. Wilt u dan een hash brow of zoiets. Nee dat is ook een soort aardappel, rösti zoiets. Of dit of dat, op het eind riep ze fruit! Daar sloegen we op aan. Bakje fruit erbij kan geen kwaad. 1 aardbei, 3 stukjes banaan, 5 druiven, meloen, ananas. Gevarieerd dus. Met moeite alles op! 

En gassen maar dan! Vind mezelf best stoer met die mustang op de Amerikaanse wegen. Weer met weinig moeite op plaats van bestemming gekomen. Helaas is het ritje maar ruim 2 uur en onze kamer nog niet beschikbaar. Het is hier errug heet. En ik kan m'n bikini niet aan doen zo en even plonzen. Straks sleutel om 16.00 uur, badkleding aan en de zee in!!

Jaap jij leest ook mee en jullie willen volgend jaar naar Amerika. Als ik het mag zeggen: neem de westkant! Als je New York wilt bezoeken zou ik een stedentrip boeken. De Falls waren mooi maar al die reistijd pfff. Je kunt ook vanuit NY een dagtrip boeken (bijv Get your guide) en met vliegtuig naar Buffalo, Falls en terug. Zou ik doen nu ik dit heb meegemaakt. Wij zaten 10 uur in de trein. Als je alles van te voren weet .... en Florida; prachtig, mooie stranden maar zo ontzettend warm nu. Andere periode kan ook natuurlijk want het seizoen begint hier pas in november. Echter het landschap was in het westen zoveel mooier. Elke 10 km anders. Hier beetje Veluwe met een palmboom en Zeeland, het water! En dan groter!

iedereen noemt me honey dat is wel fijn want in Nederland doet niemand dat. En have a nice day folks!! How 're you doing?

nice ....

Reacties

Gemma 25-09-2017 13:47 {{button-49750}}

Het ziet er allemaal mooi uit Wesselien! Wat een witte stranden.... heerlijk!! Geniet er maar van, wij hebben hier s'avonds de kachel al aan...... Veel plezier!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan