New York

Door SvdP - 05-06-2018 02:42

Na een lange reis en een heel lange rij bij de douane op JFK Airport, kregen we schokkend nieuws. Sonja's koffer zat op het verkeerde vliegtuig. Na drie keer checken en heftig overleg met een collega (waarvan wij alleen flarden als 'wrong airport' meekregen) kwam de beste meneer van Delta ons vertellen dat we ons verblijfadres moesten doorgeven, dan zou de koffer worden nagestuurd. Lekkere domper. Iets somber sjokken we naar de bagageband waar de koffer van Peter zou moeten staan. En wat blijkt... beide koffers staan er gewoon! Gekkies daar, maar wij konden gelukkig met beide koffers op pad naar de airtrain en Subway om naar ons hotel aan 51th street te gaan. 

Wat een toffe ervaring om uit te stappen in een omgeving die je al zo vaak op tv hebt gezien. Onwerkelijk en nog leuker dan we ons hadden voorgesteld. Ons hotel is mooi en hip en vooral heel efficiënt ingericht (zie foto's van onze hotelkamer). Het hotel heeft ook een dakterras waar we momenteel (het is hier nu 20.36 uur) met een drankje en chipje zitten bij te komen en deze update aan het doen zijn. 

Vanuit ons hotel zijn we vanmiddag gaan wandelen. Een van de hoogtepunten was Grand Central. Ook Timesquare mochten we natuurlijk niet overslaan. Uiteindelijk met een hotdog in de hand naar Central Parc gelopen. Wat een indrukken en wat een uitersten. We hebben een aantal foto's geüpload.

Nu nog even relaxen en dan naar bed, morgen weer een vol programma! Zin in :)

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan